28 May 2010

Ape Ada dengan tarikh ini?
Hari raye? Lama lagi...puasa pon belum lagi...eh dah ganti puasa ka??? Saya sudah anda bila lagi? Heee...

Sebenarnya tarikh ini adalah tarikh kelahiran seorang bayi comil yang diberi Nama Nur Fathiyah Alesya...
Memang comil betu tau...meh saya tunjuk kan...




Comil kan...berat tak sampai 2 kg pon...memang comil betul....( kecik la tu) hehehe...
Tapi alhamdulillah Allah itu Maha berkuasa...bersyukur sangat2...Alesya sekarang dah besar....cepat nye masa berlalu...saya selalu anggap die macam baby lagi...ku timang2 ku belai2 ku cium2... Gerammmm...
Alesya...mengingatkan kamu mama selalu Sayu...anugerah Allah yang tak ternilai ....Alhamdulillah...

28 may semalam kamu dah berumur tiga tahun...
Selamat hari lahir sayang.....semoga anak mama ni jadi anak yang solehah ,bijak, sihat Dan dimurahkan rezeki hendaknya....

Mama Dan papa sayang kamu sangat2....

Tahun ni mama tak sempat nak celebrate macam birthday alesya yang Sebelum ni...mama dapat celebrate simple2 aje....meh layan pic kenangan yang sempat dirakamkan ye....:)

Sambutan kat taska...

Meriah dengan kawan2...:)




Kek untuk Alesya... Tema Hello Kitty..

Tiup jangan tak tiup Alesya...:)

Goodies untuk kekawan.....




Alesya yang bungkus sendiri tau goodies tu...heheh.. :)

Hadiah untuk Alesya,nanti ye mama pikirkan..heheh..lambat cikit...:)



p/s : Bile gaji lebey keje pon kene la lebey kan...huhuuuuu.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Rindunye saye.....


Rindu rindu aduh sayang merindu..hehhe...
Alamak lamanye aku tak on blog...rindu betui...
Lepas balik indonesia tempoh hari saya satu family diserang deman dan batuk...
Agak teruk jugak kena...haissss...gatai betul anak tekak ni,lebih2 lagi malam tau...bile batuk badan tak sedap mood pon melayang2 terbang jauh...
Ingatkan nak kejar tapi ape kan daya hajat tak sampai....kecian kan...hehhehe

Korang semua sihat dak??? harap2 sihat la ye...Insyaallah saya akan merayap ke blog kamu nanti ye...
kasi daku mase dan ketika ye...Jangan kecik ati tau daku tak singgah blog kamu tu...Bukan tak sudi tapi keaadaan diriku tak mengizinkan..Harap diriku ini di maafkan la ye...:)
Sayang kamu ketat2 terutama warga GSF...I Love U...

Tempoh hari saya ade terima cenderahati daripada geng GSF...Terima kasih bebanyak ye...
Terharu diriku ini...

Daripada Kak Aima
Datang dari jauh tau ni...Terima kasih kak...
Cenderahati dari singapore..

Daripada Cik AIni
Ini pon datang dari jauh jugak tau...Hadiah besday katanye...Alahai tq sangat...terharunye rase...lap u laling....Eh untuk Alesya pon ade jugak diselitkan...Terima Kasih...

Daripada Cik na Cokelat...
Terima kasih Cik na...Ini sempena besday saya jugak...Sesusah je Cik na ni..
Tapi yang penting saye suke tau....:)






Daripada Deqla manjew
Haaa yang ini datang daripada si comil Deqla...Ini sempena pengomen tegar di blog nye...Tapi ini dah lame la kot..hehhehe, sebabnye saye dah tak bape tegar mengomen la sekarang ni...slow sangat...huuuu...
InsyaAllah suatu hari nanti,siapa tau kan...




Daripada Cik Misi
Setelah puas mengecek baru la saye dapat had
iah besday ni tau..hahhahaha
Tq Masha...Sayang kamu...Sayang semua jugak la...Okey la tata titi tutu...:)



Mood tengah nak main game aje ni..hehehe...Dah sampai level 73 dah main game candy crush tu..hehehe..



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina