Bertemu Dan Berpisah


Berjumpa dan berpisah 

Adat manusia biasa

Hilang dimata tapi  dihati tidak lupa

berdoalah kita agar aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa lagi di lain masa


( Ulang, Ulang , Ulang dan Ulang sampai letih....)




Cik Misi
( Pic ni den tak nak pon tau saje je Cik Misi hantar kat den...mengenangkan jasa die pada ku,aku abadikan jugak la pic die tu kat Blog emas ni... heee)



Hari terakhir berkerja dengan cik misi...


Sampai ati ko kan tinggal kan aku..huwaaaa....




Minggu lepas sempat g dating dengan die...karok ,makan2 dan shopping...
Tapi cik misi bawak den g karok kat tempat yang agak beronar...huuu....Tak sanggup nak p tempat tu lagi...
Ape pon aku akan ingat kenangan kite bersama..cewah... Kalu kau bace ayat aku ni kan mesti ko gelakkan aku kan...hahhaha...
Bye Masha...Good luck di tempat baru tu......





p/s : Cik Misi dah tak kerje dengan den lagi...die dah dapat tawaran kerja dari KKM. Nak Jumpe die p la  Hopital Sultan Ismail Johor Bahru...

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Cukup la sekali...



Assalamualaikum....

Huh dah lama tak menulis disini...
Banyak benda yang ingin aku luahkan disini, tapi tak tau nak mula dari mana..
Sihat ke kawan2 maya ku?? Aku Alhamdulillah....

Malang? 
Malang yang tidak berbau..kalau berbau dah lama aku lari jauh2 dari dia...Kalau bau nye wangi pon aku tak nak dekat dia...huu...

Apa la cerita pasal malang pulak ni...mintak jauh la malang -malang ni...Tetapi itu semua dah di tentukan Allah ..Sebagai orang islam kite kena redha dengan ketentuan Nya...kan.... :)


Ini cerita bulan lepas...







"Sebuah kereta jenis proton iswara keluar  dari simpang secara tiba2..
Sebuah kereta jenis produa kancil yang dipandu oleh saya tak sempat break dan melanggar kereta terbabit"

Inilah yang terjadi pada aku...Ada rasa fobia bila bawak kereta sekarang ni...
Cukup la sekali ni...Jangan la ia berulang lagi.....
Syukur pada Allah aku dan Alesya tak de ape2 masa tu...
Kadang2 kite berhati2 tetapi atas kecuaian orang lain kita jadi mangsa...

Cukup setakat ini dulu yang sempat aku coretkan...
Kalau di Izinkan Allah In Sya Allah kita jumpa lagi....:)
SALAM JUMAAT.. :)



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina