sunyi nye la hai . .

Hp papa rosak...hm...sunyi lak rasenye...dari semalam lagi tak da msj dari papa...
Yelah kami ni PPJ bile tak da msj or call dari En hubby tentu la rase len...Entah ape papa buat,makan..mcm mane kerja die hari ni ek...
Selalu kami berkongsi cerita melalui msj ..macam mula2 kenal sampai sekarang masih same, tak pernah berubah...tp bile hp papa rosak..sungguh len rasenye...
Nasib bek la ad fb bleh la bertanye khabar sekejap...Sekejap pon jadi la papa kan...papa kan jarang dapat ngadap pc ..sibuk manjang...


Cepat2 la hp tu baik...tak pon papa beli hp baru..heeee

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

3 comments:

9n0L4 said...

samelah kite. 24 jam SMS kalau berjauhan. hehe. dulu pun pernah PJJ jugak dlm setahun. ;)

wan nurul hezrina said...

mcm manalah duk berjauhan.takmolah rasa mesti haru..huhu kalau outstation mmg nurul ikut tapi laa nie mmg tak lah os sangat

Cik Aini said...

ddk berjauhan ni la br boleh rindu-rinduan...ala2 bercinta dulu2 lah.hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina