Rindunye saye.....


Rindu rindu aduh sayang merindu..hehhe...
Alamak lamanye aku tak on blog...rindu betui...
Lepas balik indonesia tempoh hari saya satu family diserang deman dan batuk...
Agak teruk jugak kena...haissss...gatai betul anak tekak ni,lebih2 lagi malam tau...bile batuk badan tak sedap mood pon melayang2 terbang jauh...
Ingatkan nak kejar tapi ape kan daya hajat tak sampai....kecian kan...hehhehe

Korang semua sihat dak??? harap2 sihat la ye...Insyaallah saya akan merayap ke blog kamu nanti ye...
kasi daku mase dan ketika ye...Jangan kecik ati tau daku tak singgah blog kamu tu...Bukan tak sudi tapi keaadaan diriku tak mengizinkan..Harap diriku ini di maafkan la ye...:)
Sayang kamu ketat2 terutama warga GSF...I Love U...

Tempoh hari saya ade terima cenderahati daripada geng GSF...Terima kasih bebanyak ye...
Terharu diriku ini...

Daripada Kak Aima
Datang dari jauh tau ni...Terima kasih kak...
Cenderahati dari singapore..

Daripada Cik AIni
Ini pon datang dari jauh jugak tau...Hadiah besday katanye...Alahai tq sangat...terharunye rase...lap u laling....Eh untuk Alesya pon ade jugak diselitkan...Terima Kasih...

Daripada Cik na Cokelat...
Terima kasih Cik na...Ini sempena besday saya jugak...Sesusah je Cik na ni..
Tapi yang penting saye suke tau....:)






Daripada Deqla manjew
Haaa yang ini datang daripada si comil Deqla...Ini sempena pengomen tegar di blog nye...Tapi ini dah lame la kot..hehhehe, sebabnye saye dah tak bape tegar mengomen la sekarang ni...slow sangat...huuuu...
InsyaAllah suatu hari nanti,siapa tau kan...




Daripada Cik Misi
Setelah puas mengecek baru la saye dapat had
iah besday ni tau..hahhahaha
Tq Masha...Sayang kamu...Sayang semua jugak la...Okey la tata titi tutu...:)



Mood tengah nak main game aje ni..hehehe...Dah sampai level 73 dah main game candy crush tu..hehehe..



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

26 comments:

wazwansuki said...

lela tentu seronok g sn sbb tu smpi batuk2 demm2 hehe :P
jgn lupe singgh blog aku yg x brp nk cntik tu tau..

wazwansuki said...

lela tentu seronok g sn kn sbb tu batuk2 demm2..hehe :P jgn lupe singgh blog aku yg x brp nk cnti tu ye ;)

Mrs Velentine said...

wah bestnya banyak hadiah

Cik Nur™ said...

rindu akak jugakk...patutlah lama tak nampak dekat wechat..demam rupanyaa..!

akak..banyaknya hadiahhh!

Rosmiza Ali said...

Hai Lela! Lama menyepi.. Tak sehat rupanya.. Tudia, sekali berlonggok hadiah dari kawan2 blogger.. =)

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye hadiah...bestnye....

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...hadiah bday dan tanda kenangan...mmg akan disimpan abadikan...

Psss...hari guru dh lpas, hr ibu pown dh lpas...ngh tunggu hr bp plak nie....hehehe....

Aine Ainun said...

wee...banyaknya adiah die..

Ain Dzaya said...

wah..bestnyer dapat banyak hadiah...

Cinta Misteri said...

bestnye dpt banyak hadiah....ada beberapa jugak hadiah tu CiM dpt, tp tak sempat lagi nk up n3.

huhuhu.....

baju dr masya tu.....cantik laaa

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki.
semoga yg memberi bertmbah lagi rezeki mereka kan..aamiin

Deqla Manjew said...

amboiii mmg lama menyepi nih.. rindu gak baca celoteh lela tau... owh psl hadiah tu, sama2 kasih... hihihi...

izan mama mia said...

mmg ternanti2 kunjungan lela...mai laa jejalan kat blog kiter..ehe..hadiah ai,cikna n aima bg kat kita sama laa hik

norhidana miswan said...

ingatkan pg mana lah lama menghilangkan diri... wah2 dpt mcm2 hadiah... bestnyer

kayyana said...

mesti seronok dpt mcm mcm dr kawan maya kan..

N.Aima K said...

aww sweet wah bercuti ke Indonesia..dah buat entri ke? lepas ni nak godeklahhh..

Chic Na said...

wowww banyaknya dpt hadiah. mesti seronok kan..

camne lela leh lepas level 65 tu? cikna dah berapa minggu stuck kat situ. wuwuwu..

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Cinta Misteri said...

rindunya...pada mu jua.....

Che Rosliza Che Mat said...

Banyaknya dapat hadiah....welcome back lela...

aReLaN said...

nak jugak cenderahati gitu.waaaaaaaaaaaa

BaNu Syah said...

wahhh bestnyer dpt byk hadiah hehe..thanks gak utk chic na..dpt gak hadiah besday dari die..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

best nya dapat banyak hadiah

LYAfrina said...

lya pon lama x hadap blog.. ni bru slow2 nak bw balik ...

Yana Libra said...

baru balik bercuti ke kak? banyaknye dpt hadiah~ :)

moga akak dan family sihat selalu ok~~ :D

9n0L4 said...

dh level bape skrg lela? haha. kite pun main jugak cndy crush. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina