Hari guru..

Assalammualaikum ....

Selamat hari guru...hahah dah lama dah orang duk sambut hari guru...ni kira entry basi la ni...eh he
Sudah lama tak menulis kat sini jadi nak tulis ape pon tak tau...:)

Ini cerita dah lama... saja nak publish dekat sini ...Masa hari guru tempoh hari mama Alesya ni terlebih rajin dok buat kan special cute card untuk cikgu taska dia....


Meh Jamu mata anda dengan gambar yang Ada... :) Alesya yang request buat card ni..Dia nampak gambar card ni Kat iPad mama...mama pon try buat...haha...ni la hasilnya...Mama Ada belikan pearl brooch jugak untuk cikgu Alesya...:)









P/s : ambil mood berblog semula...






Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

4 comments:

norhidana miswan said...

amboi2 besarnyer kad hari guru dia... comel lak tu

Deqla Norumara said...

comelnye kad hari guru..

Cinta Misteri said...

Pandainya alesya buat kad

Yana Libra said...

comel kad tu..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina