IPPO HAFIZ - RAHSIA ( OST TEMAN LELAKI UPAHAN )


Assalamualaikum...
Meh layan lagu ni.. :)










 Lirik Lagu Rahsia - Ippo Hafiz

Waktu kau ucap dulu
Kata-kata racunmu
Membuat diri ini
Terus mati

Mengapa pula kini
Kau hadir dalam hidupku
Tidakkah engkau lupa
Kau pernah bunuhku

Tidakkah pernah terlintas di fikiranmu
Waktu kau senang benar untuk melepaskan
Sakit ini hanya aku yang rasa sayu
Kacau bilau meracau sakit hati ini

Yeah....

Korus
Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku mensyukuri kebahagiaan
Yang kukecap hari ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Ulang Korus

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku





 p/s : Ingatkan Ungku Ismail Aziz tu yang nyanyi lagu ni...suara die cam sama je...Ippo Hafiz ni penyanyi baru ke? saya tak tahu..baru ni tahu..hu...








Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

12 comments:

Mrs Velentine said...

samalah entry kita kak

Aku Penghibur said...

oohh lagu nie rupanya


sedap lagunya

Jom Vote blog acik bagi msmw

Kakzakie said...

Cerita bersiri ni kalau dh mengikuti OST lagu nya pun akan teringat-ingat.

LYAfrina said...

best lagu ni..sempoi..sesuai sgt dgn jln cerita n hero ...

mula2 igt noh hujan nyanyi

Aine Ainun said...

Habis dah kan.
Tak senpat nk layan.
Kadang saya tgk versi ulang ulangan ja hihj

Khairun Solehah said...

solehah dh lama tk tengok drama . hahah. but nice song ^^

Sham said...

Salan kenal...singgah sini n terus folow...

Aiseh dh tlepas pulak daa ini cerita...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Arina Shamsul said...

Uwaaaaaa....tetibe kite teringat kisah lalu...hukhuk

Karukord jagau said...

(y)

Karukord jagau said...

aku dh nyanyi...sedap suara aku :D

are_lin@yu said...

mesti mama lela mnat lagu ni eh hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina