Bertemu Dan Berpisah


Berjumpa dan berpisah 

Adat manusia biasa

Hilang dimata tapi  dihati tidak lupa

berdoalah kita agar aman dan sentosa

Semoga kita berjumpa lagi di lain masa


( Ulang, Ulang , Ulang dan Ulang sampai letih....)




Cik Misi
( Pic ni den tak nak pon tau saje je Cik Misi hantar kat den...mengenangkan jasa die pada ku,aku abadikan jugak la pic die tu kat Blog emas ni... heee)



Hari terakhir berkerja dengan cik misi...


Sampai ati ko kan tinggal kan aku..huwaaaa....




Minggu lepas sempat g dating dengan die...karok ,makan2 dan shopping...
Tapi cik misi bawak den g karok kat tempat yang agak beronar...huuu....Tak sanggup nak p tempat tu lagi...
Ape pon aku akan ingat kenangan kite bersama..cewah... Kalu kau bace ayat aku ni kan mesti ko gelakkan aku kan...hahhaha...
Bye Masha...Good luck di tempat baru tu......





p/s : Cik Misi dah tak kerje dengan den lagi...die dah dapat tawaran kerja dari KKM. Nak Jumpe die p la  Hopital Sultan Ismail Johor Bahru...

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

20 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Demi masa depan....xde pilihan...

Psss...tgk kek, nmpak eskem...bestnye....

Cik Nur™ said...

alooo,..sedihnya..!

tp xpe kak..lepas ni boleh jumpe lagi... :)

norhidana miswan said...

sedihnyer kalu berpisah ngn geng2 baik kt opis.... bestnyer mkn2 icekrim...nyum2

izan mama mia said...

sedey laa teman sekepala dh pindah tuu...huuh..mg masha bahagia di tempat kj baru

adrianna syaz said...

Singgah mlm.. :)

dya bunga said...

mesti sedih tak de geng sekepala..hehe.. good luck masha kt tmptbaru.. hehe

are_lin@yu said...

beznya cik misi dpt kerja bru.hihi..nti2 blh jmpa lg kan.suh cik misi dtg jnguk sllu tau.hihi

Deqla Manjew said...

cik misi good luck kat tmpt baru yer.. lela xmo la sedeh2.. kenangan kan sentiasa bersama.. ada kesempatan bole jumpa lagi..

aine ainun said...



dah pindah ek...
takpa...nanti boleh jumpa lg

LYAfrina said...

MOGA MASHA TERUS SUKSES DITEMPAT LAIN..

mmg sedih bila bpisah dgn ofismate y rapat kan

Time Traveller said...

Insyallah persahabatan yang baik pasti akan kembali bertemu :D

Dunia sekarang pun dah moden bukan macam dulu.. boleh jer jumpa lagi tu.. :D

Rosmiza Ali said...

Jauh di mata, whatsapp kan ada.. Hehe.. Apa2 pun semoga Cik Misi maju jaya di tempat kerja baru! ^_^

Solehah Shamsuddin said...

ala xpe. nt leh jumpa lagi :)

wan nurul hezrina abd halim said...

kita datangnie nak tulung kemas n tiup habuk..hehehe..semoga success di tempat baru..adatlah yang berjumpa mesti berpisah..tapi perpisaan memang tak sanggupkan??

Chic Na said...

cik misi dah g keja mana lela? takmo sedih2 yer.. sob sob.. :)

Yana Libra said...

baru tau ni..masha dah dapat keje lain ye...HSI? nanti kalau g sana leh usha2 dia..hehe..

all the best utk masha di tempat baru~ :)

Cik Aini said...

gud luck buat cik misi kita..in shaa Allah ada jodoh jumpa lah nti :)

mizz miaizzati said...

memang sedih bila berpisah...takpe leh sms n wasapp

N.Aima K said...

ololo good luck cik Misi.. jauh di mata tapi dekat dihati gitu

Cendol said...

Salam, akak I misss uuu. Baru dapat komen . Seronoknyaaa. Ohh cik misi dah pindahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina