flower girl...


Comil idak budak2 ni...
Puteri2 cilik ni semua anak murid kakak aku, kecuali alesya la kan ...
Ni semua masa majlis sanding hari tu la....hari ni baru nak stori cikit2 ni...
Sebenarnye penat tak hilang lagi..hahaaa..mengalahkan jadi pengantin lak kan....kali ni kerje kawin memang penat...tapi dah banyak pengalaman ok lagi la...penat bukan ape...adik dan kakak jadi pengantin sekali gus..jadinye tinggal la aku sowang yang bertungkus lumus...bukan takde yang membantu tapi sebagai tuan rumah jadi semuanye jatuh kat bahu aku...huhuuuu..bajed bagus lak...hahaa....ape pon mujur ade kakak ipar aku...alhamdulillah...
Banyak lagi pic nak dikongsikan...
Nanti la ye..tunggu aku senang..hehe...ok..:)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

25 comments:

Puan Siti said...

comil ngat2....

Deq's Qienz said...

shomellnya..

etuza said...

tahniah menyerikan majlis tu sicomel semua tu...

Chic Na said...

chumil sangat2. mmg bizi bebenar tu ye cutemama. :)

Tihara said...

as salam

time kenuri salah satunye ske tgk flower girl ni..cute2 :)

Cik Nur said...

wah..ada pari2 ye waktu majlis hari tu.. :)

bestnyaa...!

kerja kawin mmg penat kak..letih ooo..

BlueiceButterfly said...

comelnye flower girl..:)

LYAfrina said...

alahai...
kiut-kiutnyer...

shuhadaothman said...

alesya jadi flower girl. hehe. comells! ^^

Si Matatajam said...

Alaaaa tomey2...

Cinta Misteri said...

alalalalala....comelnya.
Sorry lah Lela haritu tak dpt hadir. Next time kita jumpa personnaly ehhh

Karukord Jagau's said...

cumel2 ^_^

mizz miaizzati said...

sonok nengok kenduri kawen yang ada flower girl....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel sungguh flower girl tu.....sian kak lela penat xilang lg...kenduri kawen cam tu la kn

Deqla manjew said...

wahh bak princess!!

Mrs Velentine said...

comel2 semuanya

kinara kinatara said...

wah...comil..:)

huhu..kina x dapat datang:(

Dayana Bahar said...

flower girl dah mcm pengantin dah...

dya bunga said...

kenpa comel2 ni

Yana Libra said...

ooo..kawen dua pengantin sekaligus ye kak~

Cik Aini said...

wah..bajet bagus lah ;p
hahahaha
xpelah penat tuk kakak n adik..skali je kan,eh apasal arr suka upload satu2 pastu cita satu2 je..bikin org penat tau dok tunggu.haish

pic tuan umah xde ke?
sibuk benor ms knduri tu eh?ngehngehngeh

9n0L4 said...

wahwah. siap ade flower girl tu. hehe. mcm kite kawen dulu pun ade flower girls jugak tapi bukan budak kecik. anak dara remaja. :)

QasehnyaRania said...

coMeyer2ny2

Che Rosliza Che mat said...

cute2 jer...mesti seronok tengok..

wan nurul hezrina said...

cantiknxa bidadari syurga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina