Tahniah Mak Long

 
 
Alhamdulillah ...Syukur pada Allah...Kakak ipar aku a.k.a mak long Alesya telah selamat melahirkan bayi perempuan semalam...
Tahniah ye Maklong...Walaupon banyak dugaan yang Mak long hadapi untuk dapatkan bb yang kedua ni..akhirnya bayi yang dinanti ni selamat jua dilahirkan...
 
Sekarang abang Danish dah ada adik...Seronok la abang ye...
Alesya jugak yang tak de adik lagi..huhuuuu...Tak pe la rezeki masing2  kan.....
Ingat lagi kan dengan Danish ni...Ni la die satu2 sepupu Alesya...
Sekarang Alesya dah ade dua orang sepupu...
Dua2 dari belah suami aku...
Belah aku belum ade lagi...Tunggu je la yang baru jadi pengantin tu yek...hehhehe...

 Danish dengan adik barunye....
(  Amik pic kat fb..jangan marah ea mak long.. )



p/s : Aku pon teringin nak ade bb la....hehehe...Seronoknye...Walaupon penat berjage siang dan malam tapi ade satu perasaan yang sukar digambarkan dengan kate2....Indahnye saat tu............
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

35 comments:

Deqla manjew said...

deqla lagi la teringin pn lela oittt...tapi apakan daya lom rejeki...ngee...alolo..comel momelnyeee...deqla suka bau baby tau!! haha

BERT said...

thniah utk maklong juge.. mmg syok ader bby ni.. sy bru je merase hihi

CikNana said...

yeah..makin ramai kanak kanak..bestnya..hehe

are_lin@yu said...

thniah utk akak dear..wahh beznya dpt baby..trgin nk rsa prsaan tu 1 hari nnti..hehe

Cik Nur said...

insyaALLAH..lepas ni rezeki akak pula..ameen.. :)

Karukord Jagau's said...

Alhamdulillah...slmt sudah :)

Cho Zila said...

yup kalau sorang nak lagi sorangkan... baruler ada kawan... takper cuba lagi, Insyaallah akan datang..
tahniah untuk kakak ipar lela...

Chic Na said...

bertambah la kawan alesya lepas ni. dah kena panggil kakak cha pulak. huhu.. moga murah rezeki cute mama lak dpt baby. :)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer baby2 baru ni

fifie said...

Makin meriah la lepas nie, dah ramai anak sedara. hehe. lepas nie boleh tambah anak sendiri pulak. Hiks.

kinara kinatara said...

wah..tahniah untuk maklong..huhu..bestnya:)


insyaallah kak law ade rezeki..:)

Cik Aini said...

hihihihi
xdpt digambarkan dgn kata2..indahnya saat itu..adoii rs mcm nk jgak lah.huhuhu
bila nk kawin nih..kahkahkah

psst! moga2 lepas ni ada rezeki tuk Pn Lela kita ye.amin :)

Miss BaNu said...

tahniah2 yer

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Tahniah mak long....bestnyer dpt baby baru kan..wani pun teringin gak nak tambah g kak lela tp sebab kesihatan qalief xmengizinkan jd wani kena tumpu kat qalief dulu...Insyaallah ada rezeki xkemana kan

Nyue said...

suka la tuu..dpt baby baru...nyue geram dgn baby =2 ni...

Karukord Jagau's said...

jom join segmen :)
http://segmenkita.blogspot.com/2012/11/segmen6-pekara-tentang-saya-ii.html

@e_da said...

Tq makcu... Cepat kejar baby boy plak.. Byk brg danish nak diwarisi ni.... Hihii

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah untuk mak lang lela...seronok dapat baby..

9n0L4 said...

tahniah mak long. dpt anak buah baru la ye. ;)

Mrs Velentine said...

tahniah

LYAfrina said...

alhamdulillah..
wow..alisha dah ade kawan baru la..

Masz Sidek said...

hehe... sy pun teringin nak ada bb... tp lom kawin.... insya allah thn depan kawin... moga ada rezeki dan jodoh...

wan nurul hezrina said...

wahhh adik nurulpun bru dpt bby..sdpnyerkn bau bby

TiranaAduka said...

salam
Syukur alhamdulillah.

Salam kenal dari tirana aduka

Cik Siti said...

alaa....saya tak da rezeki lagi, nak baby gak...
p/s: tahniah...

dya bunga said...

tahniah..nth2 alisya pun nk adik..hahaha

Khairun Solehah said...

wah,comey bb ~ .. best ada adik n,hehe.. tapi kdng2 pening nak melayan nye =p

Si Matatajam said...

Ahamdulillah.... Syukur semua selamat yea..tahniah untuk maklong Alesya..

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Cinta Misteri said...

Alhamdulillah.

Danish tu umur brape? Danish CiM dpt adik masa dia berumur 4thn. Skang adik Danish plak dh 5thn... So kami skang menunggu miracle~

wan nurul hezrina said...

datang singgah lawat lela n alshya di petang jumaat..

Arina Shamsul said...

tahniah...:)

kita usaha dan tawakal sama2 ye dear :) ihik..

Dayana Bahar said...

tahniah la.. INsya Allah ada rezeki nanti ye,,

Yana Libra said...

tahniah~~~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina