Thank You


Assalamualaikum....
Terasa lama benar tak menulis disini dengan penuh perasaan..hehhehe..
Ape kabar semua pembaca blog ni...hope sihat2 sahaja...:)

Harini dengan penuh rase berbesar hati aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada tuan blog INI
Tuan blog tu nama Deqla Norumara..heheh...cantik kan name ni...I like seribu kali...hehhe
Kenape eh kena ucap terima kasih kat die ni...tak pasal2 lak kan nak ucap terima kasih..heheh..tentu la ade sebabnye...
nak tau ??
meh sini ku bagitau...



Nah kat sini ku tayang hadiah pemberiannye sempena menjadi juara JURI TETAP BLOG di blog..
Tapi kan tadi aku tgok name aku dah jatuh ke anak tangga no 2..hehhehe..tak aci betui sape yang amik tahta aku tu...haaahaaaa

 Taraaaaa...
Ni haaaa




Comey betui kan...I Like sejuta kali..hee




 Jam Tangan untuk Alesya pon ade tau...
TERIMA KASIH DEQLA.....
Alesya kate mekacih untie......hee

Sesiapa yang belum terjah blog Deqla..moh la kite ...Deqla ni salah seorang ahli GSF yang ramah tamah tau...Tak caye g la berkenalan dengan beliau...:)

Eh sebelum tu nak tepek gak satu lagi hadiah yang aku terima dari salah seorang ahli GSF..


Ni haaa...
 

Yang ini dari mamaqhayra
Sorri ye DQ baru sekarang ni  nak tepek kat N3..hehehe..
Ape pon terima kasih bebanyak ye...
Korang...nampak tak sepit kunin tu...haaaa..itu untuk Alesya jugak...untung kan..mama dapat anak pon dapat gak...
Agak2 kalu ade anak sepuluh boleh dapat semua tak..hehhehehe....
Ha...jangan lupe singgah ke blog mamaqhayra ni tau...Pasti kamu berpuas ati berkunjung kesitu..:)


Okey la setakat ini dulu..kalau ade dapat adiah lagi dari blogger aku tepek agi kat sini yek..hehhee
 

Bye!!!!


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

28 comments:

Deqla manjew said...

cantiknye ladybug kaler pink kan..haha...sama2..hope sukalah eh! =)

Mrs Velentine said...

wah comel lah jam & lady bird tue

dya bunga said...

comel kumbang tu..hii

BERT said...

wah besnya mama ni dapat hadiah ya

Cik Nur said...

halolololo..tomeinya ladybug tuuu..!

klip pin tu pun tomei jugak..alisha pun dapat jam ye.. :)

tentu suka dah comei tukan..hihi

Dayana Bahar said...

Tahniah ler.. hehe suka lah tu

kinara kinatara said...

wah ke empat2 nya cantik...huhu:)

comel..

norhidana miswan said...

bestnyer, si kecik pun dpt sekali... lg best

Chic Na said...

dapat ladybird lah. huhu.. lesya pun dpt jgk. bestnya.

Karukord Jagau's said...

aiiii aku x dpt pun huhuhhuuu

Cendol said...

waaahhh bnyk hadiah cute mama!!semuanye cute cute cute drp org yg cute cute kpd org yg cute cute cute sesuai dgn nama cutee mama.cuteee mama ape kabar?moga sentiasa sehat,ceria dan cuteeeeeeeeeeeeeee selalu.kirim cubit kat pipi Alesya.hihi
rindunye nak merapu kat sini.komen pnjng2 sini boleh?hihihikk pening tak bace bnyka perkataan cute cute cute tu.haha
okay dah stop.bye2 kak. jgn lupe rindu cendol :) :) :)

9n0L4 said...

kiut nyeee lady bird. ape tu? huhu. mcm nak mkn je. hehe.

Si Matatajam said...

Tahniah Lela..Alhamdulillah murah rezeki..comel ladybug pepel tu..

Si Matatajam said...

Done DIGI utk Lela..

Cik Aini said...

comeinya...
ai like seribu kali jugakkk :)

etuza said...

wah! tahniah ya hadiah dari deqlah kan...cute

Solehah Shamsuddin said...

wah comelnya. :)

drzirakudo said...

waahh tahniahhhh

Arina Shamsul said...

tak sia2 ada group gsf kan dear :) semuanya ramah tamah dan pemurah :)

Yana Libra said...

banyak dpt hadiah ye kak~ :)

cheeze maz said...

salam ziarah,

Di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Cho Zila said...

tahniah.. ramai kawan blog yang bagikan.. rezeki..

Deqs Qienz said...

aloloo kiut la kumbang tuh..hehee sama² kak :)

Che Rosliza Che mat said...

cantiknya lady bird tue hihihi....seronok dapat hadiahkan...

Cinta Misteri said...

Comelnya ladybird tu. Wah, byk dpt hadiah yep

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ladybird tu comel sgt2..tahniah kak lela.murah rezeki

wan nurul hezrina said...

cute ladybird

QasehnyaRania said...

comey je..rezeki ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina