Holiday :)



Yeaaaahh..dah cuti sekolah moh kite bercuti..
Mengalahkan budak sekolah pulak...
Musim cuti sekolah ni mesti ramai dikalangan ibu bapa nak bawak anak2 mereka jejalan kan...
Apakata bawak mereka ke Melaka..Rasanye tak rugi..mcam2 ado disana...den tolong promotkan Melaka ea...Walaupon den ni anak jati Johor tapi tak menyalahi undang2 pon kan...

Tempoh hari den ngan family den pi melaka...
Saja la nak bawak  Alesya jejalan...
Moh le layan mata jap tengok pic yang sempat dirakamkan...






Kami sekeluarga ke melaka wonderland...


Yang ini dalam Dinosaur Park..
just pameran je la kat sini...
Jejalan pi dekat dinosaur tu boleh melalak plak Alesya..Takut dek bunyik dinosaur yang mengaum macam rimau tu...



Papa Alesya...  

Mama Alesya ( den la tu )

Ni kat dalam Taman Buaya...
Buaya banyak tapi tempat mandi ni jadi pilihan Alesya...
Mestila kan..Buaya tu nak buek ape...tidur je tgok..hahahhaa baik pi mandi main air...

Apalagi terjun dan mandi la die...



Lepas penat main air...Layan pameran yang ade kat situ...
nice la jugak...











Lepas tu kami pi shoping kat area melaka..tapi tak de amik gambar....hehhe...
Okey la itu aje setakat ni...Adiossss...



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

14 comments:

Deqla Manjew said...

wahhh byknye gmbr... best la pegi melaka lagi.. teringat hampir setahun dah berlalu GSF gathering tu kan.. anak beranak ni sama2 comei.. geram tgk alesya tu tau..

Farah Waheda Wahid said...

lama dah tak jejak kampung halaman papa saya ni... he he he...

aine ainun said...

bru ea tmt dinosour tu'
nanti nk bwk irfan la=)

Jue Derella said...

selamat bercuti...^^

Cinta Misteri said...

bestnya...mesti dah smpi sana feeling2 gathering gsf erkkk..

melaka mmg best kannn

Azim Aris said...

bestnye gi holiday...jom xchange list wif my blog :
Azim Aris

Tak Mungkin Benar

Muhasabah

follow ya :)

Cik Nur™ said...

xrindu GSF ke pi melaka tu..hehehe

kemain lagi alesya yea..hehehe

Pha Is said...

selamat bercuti..

Rosmiza Ali said...

Seronoknya jalan2.. =)
http://miezashaklee.blogspot.com

LYAfrina said...

bestnyer,.
ketinggalan sungguh..lya x tahu pon melaka ade tmpat ni.. slama ni just tahu tmpat2 y femesn tu je

Kesuma Angsana said...

Mmg best , KA dh byk kali ke sini !

Chic Na said...

bestnya pegi melaka.. pandai aleesya posing.. like mother like dotter lah.. huhu..

Cik Aini said...

wahhh..sama2 cute lah Mama n Alesya :)

**tingt kenangan manis kita kat Melaka..:)

Yana Libra said...

g jalan2 melaka mmg best, lagi2 kalau ada anak2 kecik..hehe..sy yg dah besar ni pun pernah dating kat sana kak..hehe~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina