Cuti-Cuti Giveaway -Diari Aima

 
Syarat Penyertaan:
1. Warga Negara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah
4. Follow belog "Diari Aima"
5. Like fanpage Diari Aima
   
Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha
6. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link  post percutian pun boleh hehehe ;)

Note: kepada blogger yang ingin mengekalkan personaliti "anon" boleh guna cara di bawah :) So HAVE FUN!!
7. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen ya!!
TARIKH TUTUP: 26 APRIL 2013
Rasa nye masih belum terlambat nak join kan...
Saya adalah WARGANEGRA
Blog saya  http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/
Sudah follow blog Aima
Sudah Like fanpage Aima



Gambar bercuti...:)
Masa bercuti di pulau Tioman dan Melaka..
Pakaian kegemaran seperti gambar diatas..hehehe
Simple je..:) Tapi kan bile dah ade anak lain sikit pakaian nye tau...Yang baju biru tu la pakaian bile dah ade anak...hohoooo...nampak ibu2 sikit :) Tapi yang penting suke berseluar aje...Senang nak melangkah...nak berlari pon senang tau..:)
Okey itu saje...:) Meh join reramai...Sokong geng GSF yek....:)

 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

15 comments:

Cik Ai said...

wah..
kenangan bj last day ghatering tu..hehe
gud luck mama lela :)

Unknown said...

mmg ramai yg suka simple2 ni kan.. sama la deqla pun..good luck lela... ;)

are_lin@yu said...

cute nya posing..hihi

Farah Waheda Wahid said...

all the best... ^_^

Unknown said...

salam, wah seronok dapat pergi bercuti..gambar tu jadi kenangan yang abadi. selamat bersegmen

Miss N™ said...

lepas ada anak senang nak berlari kejar ank kan..
hihih...

selamat bersegmen kakak cute.. :)

Unknown said...

gdluck kak
aah..sama la
sy pn ske berseluar bila jenjalan
memudahkkn pergerakan

Cho Zila said...

jom kita join.. akakni segan nak masuk GA....

Mrs Velentine said...

good luck

Mrs Velentine said...

KLIK2 SINI

Nurul Says said...

thnk u dear sbb join :) xoxo

goodluck!!

Chic Na said...

dah ada anak pun tetap comey.. ;)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Masha Meisters said...

awak cute mama ke? hek2....gatal tangan nak sakat org ni....haha...

mana saya?

QasehnyaRania said...

join juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Daisypath Anniversary tickers
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina