Lebih sudu dari kuah

 
 
Siapa la yang lebiih sudu dari kuah tu yek..hehhe
Ini la nak story mase besday hubby hari tu...
Agak dah basi jugak kan story ni,tapi nak juga la ku tepek kan kat sini...
 
Aku ada la buat surprise cikit kat hubby,tapi tidak la istimewa sangat pon..simple2 saje...

Ini saje la yang sempat aku sediakan...hee
Nak masak bagai tidak la sempat mase tu...kena hari bekerja memang terkejar2...
Masa tu  tengah nak buka kek tu pon hubby dah sampai rumah tak sempat nak buat kejutan...sudah nya aku yang terkejut..hahhha..memang lawak....
Ini bukan besday Alesya tau...ini besday papa Alesya tapi harusla die yang over..hehhe
Gambar papa tidak ade ye..hee
 
 
 Ni la hadiah yang aku bagi kat die...
hahhaha...simple je..yang penting berguna kan..:)
 
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

25 comments:

Kakzakie said...

Biasalah kalau birthday mama-papa yg exited anak. Apa lagi macam Alesya - nampak depan mata kek siapa tak teruja kan Alesya...:)

Si Matatajam said...

Sama la mcm Khalish kl nampak besday kek sesapa yg nak celebrate tu, sure ngaku besday dia la.. Ha ha...

Si Matatajam said...

Ha ha mmg terlebih sudahhh

Solehah Shamsuddin said...

Eh2 npe Alesya yang potong kek ni,hahaha anak2 sll cmtu kan :)

N.Aima K said...

glove utk apa tu dear? hi hi..

semoga dipanjangkan umur murah rezeki dan jdh till jannah

Yumida Huda said...

hp belated bday utk hb akak
moga dippjgkn umur dan dimurkn rezeki
sedap kek tu

Chic Na said...

waaa bestnya celebrate birthday. alesya semestinya paling sibuk kan. hihi..

Cik Nur™ said...

kikikiki....tak pe laa....papa dgn mama kenalah mengalah dengan ank....

comellah alesya.... :)
rindu diaaa..

Mr. Doctor said...

Eh.. Kenapa x boleh tngok gmbar ni.. **sambil hempuk2 tab..

Deqla Manjew said...

hahaha.. biasa la bebudak kan... mcm lela masa bebudak dulu gak la... kohkohkoh...

Mr. Doctor said...

Hah nampak pon.. Amboi sedapnya kek.. Mau plak baca entry pagi2 perut kosong ni.. Hadoi..

tenku butang said...

ha3.. budak2 kalau nampak kek mmg x nyabo2.. hee.. teman pun.. sebab kek 2 nampak sedapppp

Mrs Velentine said...

ceta pasal birthday teringat pasal wani penyek kek abah dia

aReLaN said...

budak2 memang pantang nampak kek & lilin.hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

wah...surprise yang xsempat yea...xpe...asal bahagia...amboi anak dara....comeiii....

Kesuma Angsana said...

hehehe anak2 kecik mmg macam tu selalunyer !

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi mama dan papa terpaksa mengalahkan....

Mira said...

biasa lah, budak2 kan. nampak kek cantik2 je terus excited kan.. :)

9n0L4 said...

mesti la excited kan. bebudak hari hari mkn kek pun tak pe kot. hee.

norhidana miswan said...

kalu dh anak anak se usia mcm alesya mmg takde lah kite nk perasan sambut bday ke anniversary motong kek berdua2... msti dia yg sibuk nk potong kek gk ehhehe,...

Masya said...

BUDAK² BIASALAH.. ANAK SY PUN .. BESTDAY SEPUPU BESTDAY DIA.. BESTDAY AYAH PUN BESTDAY DIA.. SEMUA DIA YG KEDEPAN NAK TIUP LILIN..

Etuza Ezawarna said...

selamat hari lahir untuk adik comel ya

Cik Aini said...

x kisah la wpun simple jji sgt berguna n papa Alesya suka :)

eh yg si mama Lela terkejut asal?hehehe

LYAfrina said...

hihi..biasalah.. bdak2 kalo tgk kek mmg teruja & smuanya kata hapy beday dia kan..apa y penting tu hadiah tu akn digunakan slalu kan

Yana Libra said...

hehe..macam besday alesya lak~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina