31.03.2013

 
Alhamdulillah syukur Allah lanjutkan usiaku...
31.03.2013 aku genap berusia 29 tahun...
Terima kasih pada kawan2 yang mendokan dan memberikan ucapan...Terima kasih banyak2...
Ucapan dan doa tu buat hati ku berbunga2 riang  :)
Thanks....
 
 Ini gambar masa aku berumur 21 tahun....
mase muda remaja..heheh..meriah gitu...
Yang tak menahan siap kena baling dengan telur tepung dan macam2 lagi la...memang tak boleh lupe saat tu....

 Menangis,melolong pon tiada guna diorang tetap mendajal aku...huwaaaaa....
korang bayangkan bau hanyir telur tu macam mane,haisss... tak leh lupe....
serik.... tapi happy..:)


 
 Ini hadiah daripada orang tersayang....
Surprise siap pos kat tempat kerja...
Memang terkejut...jarang die buat kejutan macam ni...:)
 
 heheh..yang ni buat aku tersenyum aje...biarpon aku tahu bukan die yang tulis tapi yang pasti aku happy...:)
( Orang yang tolong pos  adiah tu yang memandai bubuh ucapan ni..heheheh)
 
Ni lah hadiah daripada hubby aku..terima kasih bebanyak...
Sorry ye laling besday laling b bagi adiah murah n cikai je...hahhahahah...
Tetapi berguna kan kan...Nanti senang aku up kat sini hadiah ape yang aku bagi kat hubby tu yek...:)
 
 
 
p/s : Badan tak berapa sihat laaa...


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

28 comments:

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday yer

are_lin@yu said...

wahh sweetnya..skli skla baut bru romantik kak..sllu tak bez la..hihi

HeNRieTTa JoSe said...

selamat hari lair...wah...surprise....sronoknya....

Deqla Manjew said...

deqla pun x up lagi hadiah besday dari hubby... segang la nk buat entri..haha.. riso org kata menunjuk kan.. tp sebnrnya tu tanda penghargaan kita buat hubby kita ...cantik purse!! mahal ke murah ke, kalo dari org yg kita syg, gembira tu lain mcm!

shuhadaothman said...

happy belated birthday kak lela :)

Kuazue Mohd said...

alololo....selamat besaq day ya mama...beh nyer hadiah..

AyueJean AJ said...

Seronoknya kena prank macam ni...

BaNu Syah said...

wahhh sweet gitu..

Mira said...

happy belated birthday akak! ^^

N.Aima K said...

olololo comey je!! Happy Birthday dear

Mrs Velentine said...

Happy Birthday kak..so sweet///

norhidana miswan said...

hehehe kenangan kalu bday masa zmn kt u mmg gitu kan, teringat dulu2 pun sama, siap tpt kul12 mlm mmg kene lah... tgh tido pun kene simbah air, tabur tepung bagai... tp itu lah kenangan terindah...

waaaaaaaaa bestnyer hadiah dia

Karukord jagau said...

selamat hari lahir ye ^_^

Yana Libra said...

bestlah dapat hadiah..moga sihat2 selalu ye kak! :)

Cik Aini said...

hepi belated besday ye mama cute...tggu hadiah dr ur twin ye..hehehe wpun kecil dan murah tp hope ianya sgt di sukai :)

fairus mohamad noor said...

selamat hari lahir..sori late..^^„

Cik Nur™ said...

cantiklah wallet tu...
Wallet nur tak mcm perempuan..

Kehkehkeh....

apapun, selamat ulangtahun kelahiran kak.. :)

Moga dopanjang usia dan berbahagia selalu

Chic Na said...

auwww romantiknya hubby lela. siap pos hadiah lagi. :)

tenku butang said...

nak tgk hadiah kepada hubby tu lak.. heee..

teman singgah disini membalas kunjungan yea.. sorry lmbt singgah.. =)

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Yumida Huda said...

tahniah kak
dh pandai beromentik..hehe
cantik purse tu
hp belated bday

Rosmiza Ali said...

Sweetnya hubby lela.. Romantik abis.. Jelesss mak nnoks.. Hikhik! Btwm hepi belated bufday dear..! ^_^

Cho Zila said...

alamak bestnyer coach lagi.. kalau akak senyum sampai telingani...

wan nurul hezrina abd halim said...

paling hangin bila tiba hari jadi masa belajar dulukan?bukan bagi hadiah bagi telur plak..mmg nak muntah bau hanyir2

Si Matatajam said...

Hepi besday Lela...siannya kena baling teloq tu..kalau akak sure nangis gak...tapi semua tu akhirnya jd memori indah kan!

iietamalek said...

Happy belated birthday

done iklan maxis ye..

9n0L4 said...

halamakkkkkk. belum up entri la lela. hehe. dh wish kat whatsapp ritu tapi nak wish lagi. hepi hepi hepi belated befday. :)

N.Aima K said...

jemput join contest saya

http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

Yana Libra said...

wah..bestnye..lama eh sy tak dtg blog akak ni? huhu..hepi belated besday~~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina