CPUV Campaigns ??







Ini ke dinamakan BE tu..hahaha...Tak tau sangat pasal ni...Ade orang baik hati tolong tunjuk ajar...
Dah lama tak aktif sangat disini...Nak BW la nanti...Daaa..............:)
Rindu nak bace coloteh korang...:)




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

20 comments:

Kakzakie said...

Tak lama akan naiklah jumlah terkumpul tu. Tahniah.

NinaAz said...

haaa. yea la kot. nina pernah tgk ado org buat BE/CPUV. hehee

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum,...cute mama,

dah dikreditkan kan.. alhamdulilah .

mselim3

Cik Aini said...

Ai pun xtau mama Lela..bole tolong ajar x..huhuhu

**rindu kat mama Lela tau..x rindu Ai ke :)

Nora Karim said...

yea... itulah BE... tahniah... dah ada BE tu ke rajin update entri... baru dpt duit.. hheheh

Chic Na said...

yela kot lela.. cikna pun tak reti sbb tak pernah dpt cpuv.. huuuu..

Cik Nur™ said...

Haa..inilah BE..!
kalau de BE...mmg kena rajin bw...biar masyukk...hehehe

Deqla Manjew said...

haha.. mcm deqla la.. x reti .. mmg buta nuffnang sungguh.. kihkih..

izan mama mia said...

mg bertambah dapat BE lagi n lagi

Solehah Shamsuddin said...

Eh, npe BE akak dh credited?

N.Aima K said...

jemput join segmen kat belog saya :)

Karukord jagau said...

tak pandai aku nk menerangkan nya...hehehee

rabiatul adawiyah said...

wah akak ada be baru yaaaa

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

hazlina azmi said...

...blogwalking,jemput ke follow blog saya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

kayyana said...

rasanya itulah BE.. hehehe..

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah...rasanya inilah dia..hehehe...

are_lin@yu said...

wah bez2 ayu dah lama tak dapat.hha

LYAfrina said...

btul la BE..tp y dh dicreditkan..

Yana Libra said...

saya pun tak faham kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina