Haisss dah GOMOKKK!!





Aku yang dulu bukan lah yang sekarang...
hehehhe...Dulu2 aku kurus sekarang udah gemokkk...
Haha Gemok ke cik kak...idak la gemok sangat,tapinye lain le dari dulu..Dulu masa anak dara den berat cume 38 kg je...Kurus kan...kurus kering macam papan..hehehhee
Lepas beranak kan Alesya den naik la cikit 43Kg tapi sekarang ni naik lagi..huhuuu,
seluar den banyak yang tak muat sudah....


Antara sebab2 berat badan den naik mendadak :-
Cik Misi yang suke ajak den makan...
Cikit2 mak lela lapar la jom makan ..jom pekena pizza...Kfc...dan yang sewaktu dengan nye...

Antara makanan yang menggemokkan daku....

Buger ..Call je die datang terbang kat pat keje...hehehe

Pizza lori je ni...Hehe



Cik Misi ooo Cik misi nape suke ajak aku makan...hehehe..

Tengok cik Misi makan sorok2..kih kih kih....

Bukti yang di diperolehi oleh my supervisor......Hahaha..Bukti kami kuat tapau makanan...

Berat badan ku yang terkini....uhuuu...


Gemok cikit ja masih boleh jadi model kan..hahahha,Tapi kena hati2 jugak ni...huu


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Indahnya di Kampung



Tempat jatuh lagi dikenang kan...
Rindu suasana  di kampung halaman..
sejak kebelakang ni hari minggu daku selalu di kampung... Seronok tau...


Alesya pon seronok..bebas bermain....

Ini basikal Alesya mase umur setahun...mase setahun jenuh den tolak...hehehhe ..sekarang Alesya dah pandai kayuh basikal sendiri...Good!!!!

Buah rambutan kat rumah mak...Sodap....

Rambutan yang sudah siap di petik...


Penggemar buah-buahan tempatan...

Ini pon hasil tanaman sendiri..abang yang tanam ni...



Tinggi nun diatas..Kalu tak dipetik awal dia jatuh dan busuk....

Ni hasil yang kami dapat hari tu...Dah Habis pon dimakan ....Manis tau...

Bermain di padang sekolah yang betul2 di depan rumah mak....
Budak kecik ni la yang paling seronok ...






Ini masa aktiviti ibadah korban tempoh hari...Ni abang2  aku yang dok sibok berposing..
Best kan duk kampung...Kalu aku ade tanah sendiri mau ku bina banglo tersergam indah di kampung....hehe..Berangan dulu...tapi memang indah tau,dengan pokok2 hijau...sejuknye mata memandang   
I Like!!!!! u all macam mana suka Tak??




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Makan Tuan...



Hamboi2 terasa lama no tak mengadap blog ni...Kerja den datang bertimpa2 dengan metting yang entah ape2..hahhaa..terasa buang masa...huhhhhh..
Aku tak tau mana nak mula sebenarnye ni...nak blogwalking rasa tak de kesempatan...Internet sangat lambat..macam siput teetttttttttttttt.......huh!!!..Marah!!..
Astagfirullahhalazim....
Sabar sabar....:)


Tetiba aku rindu kat GSF...berkecimpungnya aku dalam dunia blog ni semua kerana GSF...Serius...Kalau tak agaknye idak la aku aktif no kat sini....
Tq Mama Arina wujudkan GSF ni...
Eh aku rindu ko lak la mama....
Tadi jejalan singgah blog Mama...sunyi sepi tak de orang...

Jelajah terus kat blog Mama...aku terbaca   N3 INI 
Emak Ipad mama tu sekarang dah bertuan kan aku tau...Sesungguhnye emak ipad tu pon pernah belasah muke den ni...Tapi nye idak la berdarah..Cume lebam cikit je...Bibir encik hubby pon pernah dibelasahnye, sampai berlaku pendarahan yang tak bape la nak serius sangat...
Makan tuan ye kamu Ipad bebel aku dalam hati...nak belasah balik idak le aku sampai ati...
Sayang ko Ipad...Walaupon ko dah belasah tuan2 ko tapi tuan2 ko ni sayang ko tau tak..:p



Emak Ipad yang menjadi pujaan ...heeh....


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina