Haisss dah GOMOKKK!!





Aku yang dulu bukan lah yang sekarang...
hehehhe...Dulu2 aku kurus sekarang udah gemokkk...
Haha Gemok ke cik kak...idak la gemok sangat,tapinye lain le dari dulu..Dulu masa anak dara den berat cume 38 kg je...Kurus kan...kurus kering macam papan..hehehhee
Lepas beranak kan Alesya den naik la cikit 43Kg tapi sekarang ni naik lagi..huhuuu,
seluar den banyak yang tak muat sudah....


Antara sebab2 berat badan den naik mendadak :-
Cik Misi yang suke ajak den makan...
Cikit2 mak lela lapar la jom makan ..jom pekena pizza...Kfc...dan yang sewaktu dengan nye...

Antara makanan yang menggemokkan daku....

Buger ..Call je die datang terbang kat pat keje...hehehe

Pizza lori je ni...Hehe



Cik Misi ooo Cik misi nape suke ajak aku makan...hehehe..

Tengok cik Misi makan sorok2..kih kih kih....

Bukti yang di diperolehi oleh my supervisor......Hahaha..Bukti kami kuat tapau makanan...

Berat badan ku yang terkini....uhuuu...


Gemok cikit ja masih boleh jadi model kan..hahahha,Tapi kena hati2 jugak ni...huu


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

23 comments:

Farah Waheda Wahid said...

eh ok lagi tu...

Kakzakie said...

Ya eleh... 50kg pun tak sampai manalah gemuk. Macam lebih kurang anak dara kakak aje beratnya..

Acik Erna said...

masih comel lagi tu lela..

Deqla Manjew said...

gemok ke tu? haha.. kategori kurus lagi la lela.. mcm deqla ni.. cuma berisi je la sikit dari dulu kan... ;)

Solehah Shamsuddin said...

ini akak kata gemuk?haha ni kurusla. ayoyo akak ni kn. cubit kang.

jaakechik said...

okla tu berat badan akak, idok ler gemuk sgt. jaa pulak sekarang ni mmg nk gemuk. nk tambah lagi dalam 10kg. berat jaa sekarang 36kg jer.. adoii payah nau nak naik... comel la tu kak berat mcm tu. sedang2 elok orang kata, hihi...

p/s : akak se-ofis dengan masha rupanya... baru den tahu.... aiyoo! out of date betul lah jaa nih!

HeNRieTTa JoSe said...

Lawa dh cmne...klu kerempeng pown xchantek sangat...yg sedang sedang sj...

Cik Nur™ said...

ok je nur tgk kak...
xdelah gemuk sgtt..
hehehehe

izan mama mia said...

46 je..kuruih lg tuu

Rosmiza Ali said...

Bestnya kalau dapat tambah berat macam Lela.. Mieza skang ni 40kg jer.. Huhu.. tu pun duk main turun naik turun naik.. 39-40, 39-40.. Huhuhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

are_lin@yu said...

alahai berat bdn naik pn xlh lwn brat ayu lg..hiih..mng lg mama vogue anak 1 ni..hihi

Mira said...

ya Allah akak, itu tak gemuk pun. itu sedang-sedang je. consider slim lagi tu..hehe. saya lagi gemuk dan berat dari akak..sobss. :')

norhidana miswan said...

alah akak tgk msh selim melim je...

Cik Aini said...

kalo cenggini pun dah gemukkk alahai...mn ada gemuk mama Lela..50 pun xlps..nti Ai marah cik Misi ek sesuka dia je ajk mkn ek.haha

Kesuma Angsana said...

hehehe yg penting kena jg kesihatan yer & tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

Chic Na said...

mana de gemuk? tak nampak pun tang gemuk.. tang poket kot.. kekeke..

pesan kat cik misi lain kali makan ajak cikna sekali k..

Rosmiza Ali said...

Psssst! datang lagi sekali nak report nama & url baru blog.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
Mieza Suri Shaklee

N.Aima K said...

hey 47kg tu berat saya hokey..kalau awak domok saya pun domok jugaaa huwaaaa

Masha Meisters said...

hahahaha....teruk! ko memg gemok! hahaha

kayyana said...

hhehehe.. jangan terlebih gemok udah.. hehehe

Cinta Misteri said...

nampak...taklah gemuk...timbang...owhhhh...lebih berat dari CiM rupanya

LYAfrina said...

hihi..makanan sume berat2 tu..
tp xpe.naik2 pon maintain comey.. xde la gemokss pom.. still slim ape

Yana Libra said...

ok lagi tu kak..hehe..kuat gak masha makan eh..tak padan dengan badan..huhu~ :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina