1st Birthday Alesya

Birthday Girl Mama



Cantik tak saye?? hehe...dah bersiap untuk sambutan birthday..wat awal mase tu 15 may lalu,sekali dengan wat kenduri akikah.

Kek Birthday Girl By Kak Lily


Alesya potong kek ..

Dengan Nenek Tersayang

Dengan Mak Tok Tersayang Plak

Member2 dari tempat keje Mama

Thanks korang sudi datang jauh2 plak tu..tq sgat2.Terharu sgat korang  sudi datang..

Ni plak pic ngan best Pren Mama

Lagi kecik lagi aku dah berkawan dengan die..Name nye Fariha..Tue Bb die Marsha, Baru 3 bulan ,dah same besar ngan alesya yang setahun tu..heheheh...Thanks reha n family....




Yang ni ngan best pren Mama jgak..Azrina n Reha



Cendrahati Untuk Kanak2 Cilik

Sponsor by Mak Long...Tq mak long Cha Cha..Baner pon Mak Long yg sponsor..Thanks sgat2..Tp kan Mak Cu lupe nak bg Danish...Wa waa....mcm ne bleh lupe ni...Maaf kan mak cu Danish...


Ni Hadiah untuk Cha Cha...

Thanks pada semua yg menjayakan majlis ni..Heee..Tq taun depan bleh buat ag...



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

3 comments:

9n0L4 said...

besornyeee banner kat belakang tu. ;)

~Sweet Honesty~ said...

kemain meriah lgi bday alesya yea..kek besar..hadiah besar..banner kt blkg tu pun besar..hihi

wan nurul hezrina said...

wahhh besar2an ek buat..suka banner2 meriah..mesti alishya suka dengan majlis nie nak2 ada mickey mouse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina