Ikan Siakap...



Ikan siakap ni suami yang pancing...Bukan men bangga lagi die dapat ikan ni..dapat 3 ekor plak tu...besar gak la kan...Minggu lepas die mancing...dah selamat masuk perut dah ikan2 ni...hehehe..




Yang ni dah siap untuk di masak..


Sebenarnya aku tak bape suka die g mancing..huhu..bukan ape..aku ngan alesya boring kat umah,tak dapat jalan2..heeeee...patut tak ???


Dlu hobi die men kete control..sekarang tgok keta tu dah terbarai je...sabar je la...dah gile mancing lak sekarang...siap beli pancing baru tu...isk isk...Kadang die g mancing tu merajuk jgak la aku...hahahha..Tp tak pe r dah die suke.....Nak buat mcm mane kan.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

5 comments:

Deqla manjew said...

ikan siakap masak stim..atau 3 rasa..mmg terbaik la.... hihi

9n0L4 said...

ikutlah skali gi memancing. ;)

Cik Nur said...

murahnya rezeki dpt siakap.besar2lak tu...!

xpe.nanti mama cute ngn alesya ikut sekali g mancing..baru xboring..hihi

wan nurul hezrina said...

barujer sabtu yang lepas weekend yang lepas la..ada festival memancing di tasik p18 putrajaya.mmg ramaiiii sgt..si dia ada tak mancing?hehe..

kalau ikan siakap seap masak stim.nyum nyum

QasehnyaRania said...

sama la saya..cik abe pon suka mancing :)

bukan apa, riso sebenarnya.
tp kalau balik bawa hasil sronok pula,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina