Santau merasuk @TV3

Hai..malam tadi layan cite ni...Dari awal jugak melayan cite ni, salah satu sebab layan cite coz pelakon

die..hehehe..(Yana samsudin )

Aku pernah satu kelas dengan die masa tingkatan 6 dulu,tu yang semangat aje nak tgok die berlakon..hehehe

Tak sangka die dah berjaya jugak sekarang ni...Last aku jumpe die mase aku kerja dengan Jabatan Belia

dan Sukan.Yana jadi artist jemputan untuk program sambutan malam 31 ogos kat dataran Batu

Pahat...Mase tu peluk cium jgak la dengan die..heee..tak tau la kalau sekarang die ingat lagi ke idak..hahha

Ingat lagi mase tu die nyanyi lagu Hingga hujung nyawa,sekarang dah lame Yana tak nyanyi..Mungkin sibuk

dengan lakonan..Apepon tahniah la Yana tercalon dalam top 5 pelakon filem wanita popular di ABP Berita

Harian...good Luck!!!!

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

4 comments:

Masha Meisters said...

eh! i takutla tengok cecita hantu ni nyah!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani ni klu tgk citer hantu memalam nk tido mula laa mikio yg bukan bukan haha!

9n0L4 said...

huhu. tak pernah tgk cite hantu tv3 ni. penakut. ;)

Cik Aini said...

hohoho
ai x tgk segala cita seram nih..sbb ssh tdo mlm nti..nmpk je basauuu tp penakut.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina