Selamat Pengantin Baru

Makhdir & Massela

Ni abang saye...Semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin...
Layan dulu pic2 ni ye,yang ni majlis pihak perempuan...Nanti senang upload pic majlis kat rumah pula........

My lolely Family..( my hubby je yg tak da..susah benar nk ajak bergambar)

Mase nak g akad nikah..( Hantaran aku yg buat..Heee..tak senonoh je aku tgok hehehe)

Sebahagian daripada sedara mara yg ikut hantar pengantin

Me n my Cha...( tema Pink)

Ambil kesempatan menepong tawar..

Mase ni dah gerimis...nasib sempat masuk umah ,kalu tak habis la basah lenjun...

Haaa.. ni die pic my hubby n adik beradik aku....

Wajib bergambar dgn kakak ipar baru ni...

Dah jadi suami orang dah abag aku ni..Tahniah!!!



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

7 comments:

Aine Ainun said...

Wah...tahniah pengantin.....

Pandai buat gubahan ye...;)

lelamaisara said...

tak la pandai sangat...asal boleh je...hihihi...malu sebenarnye kalu nak dibandingkan dengan gubahan org len..:)

Masha Meisters said...

selamat pengantin baru...

9n0L4 said...

muke sepesen aje adek beradek. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

betul kata sis jaa tu muka sepesen sgt hehe..amboi kak lela cantik aihhh hiks

Cik Aini said...

nti ai nk soh wat hantaran jugak boleh x?hahahaha

nini said...

geram je tengok gambar orang kawin...harap turn saya akan tiba...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina