Berangan...



Sejak akhir2 ni aku busy cikit dengan koje.. 
Tak tahu la kenape...huuu...selalu okey aje,sempat lagi la nak merewang2 kat pat koje tu..huhu...
Ni nak bukak blog pon tak berkesempatan....
Tak cukup kat tempat kerja aku bawak kerja yg melambak tu buat kat rumah..rajin tak rajin aku ni...hehehee...
Tapi semua tu hanya angan2 kosong aje....Ada pembantu pulak yang terlebih rajin tolong aku wat keje...sudahnye satu ape pon tak jalan.....hahahahha....Berangan aje kan....





Tengok la tu...betui2 pandai tolong isi borang untuk patient mama ni....Betui2 tulis kat dalam petak2 tu...hehehhe....ntah ape yang ditulis tak dapat dipahami...huhu....kalu korang paham memang korang terar...hahaaa....
Published with Blogger-droid v2.0.9

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

41 comments:

unsecretostory said...

Alahai , candid muka comel betul dia . Nampak sgt bersungguh2 tue :D

@e_da said...

amboi rajinnya cha.. sampai terconget idung!

Chic Na said...

ni mesti sebab masha takde ni. tak semangat nak keja eh. huhu..

bahasa ape alesya tulis tu, serius tak faham. hehehe..

norhidana said...

heheheh bgsnyer... dia tulis nama dia lah kt petak kosong tuh

Mrs Velentine said...

dlm dia conteng2 tue ada mcm huruf 8 ngan 7..cuba perhatikan..yg kat petak No.KPPN

wan nurul hezrina said...

nie tulisan jerman nie.hikhik

Deqla manjew said...

comelnye alesya wat muka gitu...entah la deqla pun x phm.. tulisan doktor kan biase la mana nak paham.. hahaa... :D

Cik Nur said...

halamakk..! garangnya muka doktor comei tu..hihihi.. :)

pandai alesya isi dekat dalam petang tu ye..hihihi

~Cik Sweety~ said...

hehe..hanya budak2 baya alisya jek ngerti..

fifie said...

Anak sis dah start nak berkarya la tu. hee

are_lin@yu said...

hehehe nti dia nk gnti ler tu..hihi..cnteng2..

etuza said...

haha..kesiannya, kertas dah kena makeup kan.harap janag marah adik tu ya

boni kacak said...

hahahaha... comelnya pembantu tu..hehehehehe

izan mama mia said...

hihihihi..pembantu yg perlukan bimbingan nie..

Cinta Misteri said...

Wahhhh...btul2 busy lela nie.. sampi kena bw kojer balik umah. tkpa lah si kecik leh bantu nmpknya tue...

Masz Sidek said...

heheh.. rajin betul dia tolong mama dia... ;p

BERT said...

hihi bijak2.. tkpe pelan2 bljar menulis ye takk hihi

kinara kinatara said...

hehe...bebudak kak...nanti dah besau pandailah dye 2 nanti:)
sebab dari kecik suke menulis

Miss BaNu said...

hehehe pandai tul die,siap tolong isikan lgi cayalah

Arina Shamsul said...

hahahaha..kiutnya si budak cilik ni...

ok la tu dear,ada pembantu lepas ni boleh tido ye mama.

biar alesya isikan semua form ni dengan tulisan cantik alesya ni..hahaha.

nur azian said...

thanks datang lawat sy
patients? mama keje ape ek ?

comel si kecik tu..
pandai dia..

Cho Zila said...

ok.... ok.. paham.. paham.. anak2 gituler.. beranganler mama dia nak siapkan keje...

ieda said...

bunkan mainn senggih !
bagi pen mama .. conteng2 aje lahh ;))

Cendol said...

hahaha cendol phm cendol phm dia tulis ape.hahaha terer dok?? eheh >.<

Ayuni said...

hikhik, sye pun bz sis....faham...

Si Matatajam said...

Pandai Alesya isi borang tu hi hi...

Si Matatajam said...

Cute sangat tgk muka ganazzzz tu

Cik Aini said...

eh bagus la Lela,
nmpk sgt Alesya tu rajin nk nolong mama dia.hehehe

psst! dasyat mama Alesya siap bwk kj blk ke umah ye.hehehe

9n0L4 said...

tulisan budak ni pun berangan macam mama die. hehe.

Solehah Shamsuddin said...

ni bahasa budak2. budak2 kcik je paham.hehe

aimaniman said...

sama laa mcm akak.. time lepas exam berbundle2 xam paper kena bw balik..

kalau tak cam ne nak siap?

kekadang rasa napa le x dikira ot. kalau x kayww..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus ni tlg mama haha

Yana Libra said...

hehe..ada pembantu tu~~ :p

dya bunga said...

dia tulis nama tu..hahah..

LYAfrina said...

hehe..kan dia dh tlg mamanyer isi form tu

aReLaN said...

rajin betul.kalah mama dia.hehehe..sori lama tak singgah.banyak hal.

Ain Dzaya said...

tulisan doc nie hanya doc je yg faham kak..bakal doc mesti la pandai isi form ^^

btw ain da masukan blog ni dlm bloglist gsf...and done follow..saya orang baru gsf^^ haii

wan nurul hezrina said...

nurul datang lawat nak komen2 entri..tapi takdok entri baru..mama ngan gugul cihatke?=)

dya bunga said...

bila nk update?

N.Aima K said...

garangnyee!!!!

Karukord Jagau's said...

tu diaaa haih ...pandainya diaa hohohoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina