Sahabat


Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
Setiap tangisan dan jua ketawa

Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila ku jatuh

Kaulah yang selalu 
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidupku
Kau lah yang disitu
Setia menunggu ku
Kaulah yang satu menjadi sahabat ku....

Ku tahu ku kan selalu ada dirimu
Dan ku harapkau juga rasa begitu....



**Setelah dipujuk pujuk sahabat aku yang sorang itu akhirnya die mengalah...
Mengalah dengan rajuknye...
Aku gagahkan diri menerjah kamu dirumah...
Walaupon aku bimbang kau tak kan buka pintu untuk aku...


Berguguran air mata disaat kami berpelukan bermaafan.....
Tiada kata lagi yang boleh digambarkan saat itu...
Hanya air mata dan tangisan..

Aku sayang kamu....
Sudah berpuluh tahun kite berkawan..
Bermacam2 dah kita lalui bersama....
Aku harap kau paham...
Selain kau,suami adalah sahabat aku yang paling aku sayang....




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

30 comments:

Nazayiena said...

Semoga persahabatan lebih erat lg lps nie.

mama aryan said...

kemaafan dendam yg terindah..

Si Matatajam said...

Sedapnya lagu no...lirik pun penuh makna..

Everything's Everythings said...

Bestnya lagu and lyrics dia ^^

are_lin@yu said...

alhamdulillah..ikatan takkan putus slgi kita jaga ;-)

Arina Shamsul said...

ooo lalalala...ko tak dengar kan dear saya nyanyi ikut lirik ni..haha

Mrs Velentine said...

dah lama juga tak jumpa bff sya..hanya berhubung kat FB jer,,rdnye...cubit2 nuffnang kat cni

syiela said...

best.. suka.. sungguh mendalam maksudnya

Kasih Salina said...

assalamualaikum & salam kenal cute mama..lagu ni best juga..suka juga dengar lagu2 najwa latif nih..btw, saya follow sini juga ye,no:270..

~Cik Sweety~ said...

sweet..moga kekal hingga ke akhirnya..

Chic Na said...

berdrama pulak. Alhamdulillah semuanya dah baik. ;)

Masha Meisters said...

hok'aloh...dah macam drama hindi dah ni...keh3

9n0L4 said...

alhamdulillah. berbaik juge akhirnyaaaa. ;)

BERT said...

alhamdulillah.. tak merjauk lagi dah.. smoga persahabatan kalian di kekalkan yaaa

Deqla manjew said...

alhamdulillah ikatan masih teguh...jgn jd mcm deqla yer dear..entah smpai bila deqla pun xtau...hurm...tp org dah buang deqla kan, nk buat camne lagi..remuk hati ni..hukhuk

dya bunga said...

semoga ikatan persahabatan terus kekal sampai bila2

QasehnyaRania said...

best=)
done nokia

Miss BaNu said...

suke lagu tuh best sgt..

LYAfrina said...

sahabat setia setiasa menemani pjalanna sahabtnyer..

Cik Nur said...

bestkan lagu ni, dan nur suka juga lagu, ada Kamu...najwa yg nyanyi...

etuza said...

sahabat yg baik ialah yg memahami secara ikhlas.carilah sahabat yg ikhlas memberi teguran kepada kita, lirik lagu best ja ..

izan mama mia said...

mg berpanjangan..kekal selamanya...

ieedaz @ mama_isha said...

lirik yg penuh makna.. tuju kt sape tu? :)

Cik Aini said...

alhmdulillah..
akhirnya kn...dia rs sedih maybe sbb ingt lela pnggirkn dia sbb ada kwn baru.ngeh2...mcm phm2 je ai kn.mcm mn bleh phm ekk? muahahaha

N.Aima K said...

alahaiiii

wan nurul hezrina said...

insyaallah kalau sesama sahabat saling susah senang dan jujur ianya akan bertahan

Solehah Shamsuddin said...

solehah ske lagu ni.semoga persahabatan kita di dalam gsf kekal selamanya.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mendalam kan maksudnya :)

Yana Libra said...

alhamdulillah semuanya ok~ :)

wan nurul hezrina said...

semoga sahabat alam maya/gsf kita kekal abadi=)sahabat yang betul2 sahabat yang boleh memimpin kita kejalan yang lurus..insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina