Bertemu Si Dia....

 
Wah tajuk...siapa kah si dia tu..hehehe...
Rasanye ada juga yang dah dapat agak kan..;)
Hari jumaat 24 Ogos 2012  lalu diatas buaian buruk di rumah bonda saya menjadi saksi pertemuan dua hati 
diantara : -
http://cintaitumisteri.blogspot.com/
(Kak CIM)

dan 

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/
( Saya la tu)

sape tu kak CIM yek...
kenal kan..
Tak kenal g lah terjah ye...hehe..
 
Kesihan kat  akak..Datang jauh2 aku mampu jamu die telo mata kebau je..hihiiiii...
Rancang2 nak ketemu akhirnye dapat ketemu di tempat kerja aku je...hehehe...
Tu la orang beraya aku duk sibok kerja kan...
Tak ape la janji dapat ketemu...
Waktu rehat,pukul 1 sempat juga bawak balik rumah mak untuk makan tengahari..
Dapat la kak CIM jumpe dengan anak kesayangan saya si Alesya tu..:)
Banyak juga yang kami borakkan...
Akak CIM baik orang nye,ramah juga..
Yang penting die sangat manis orangnye.....:)
Terima kasih sudi singgah jenguk saya akak..
Terima kasih juga coz bagi wit raya kat Alesya..
Ada masa nanti kite jumpe lagi ye kak...:)
Boleh jumpe dengan masha sekali ...Ritu masa akak datang kebetulan masha sedang bercuti,jadi tak dapat la jumpe sekali....Kalau tak lagi meriah kan kan...hehehhe
Okey kat sini ada beberapa gambar yang sempat dirakamkan bersama..:-

Anak mama tersepit..hehehee
 


 Sweet tak kitaorang?? hehehhehe...

p/s: Seronok dapat jumpe kak CIM...Korang nak tau lepas dari pertemuan ni ada satu kejadian tau...Itu la story yang aku nak storykan kat kamu kamu kamu..nanti kan ye..jeng jeng jeng.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

21 comments:

Deqla manjew said...

wahh mmg sweet laa... tumpang gumbira...hihi... :)

Cik Nur said...

apakah kejadian itu..? mungkinkan kalian berdua bersaudara jauh..?hihihi..

apapun, mmg sweetlah..manis betul senyuman akak2 berdua.. teringin nya nur nak jumpa geng2.. :)

wan nurul hezrina said...

apalah story2 ek tak sabar lak nak dengar=)hehe..wah besh lah dapat jupe salah sorang geng gsf

Everything's Everythings said...

Baru je terjah ;D
memang kawan dari dulu ke atau kenal di blogger? ^^

salam ziarah

jaakechik said...

bila kita nak berjumpa pulak? ekekekkee

izan mama mia said...

sweetnyer dapat jumpe kan..kan..

maslin said...

Bestyer... dpt btemu rakan blog... Mmg sweet... x sbr nak tau aper kejadianyer...

Wanieys said...

wah bestnyer dpt jumpa CIM...kejadian apakah itu?

Chic Na said...

suwit muwit gitu. huhu..

kejadian apekah? cpt update, tak sabar nak tau ni. ;)

Yana Libra said...

story apa kak??? huhu~

lebar je senyum :)

Si Matatajam said...

Hepinya depa bleh jumpa2.. M tumpang bahagia..

are_lin@yu said...

wahh beznya..bila lak dapat jumpa ramai2 kan..hehe

ieedaz @ mama_isha said...

bestnye jumpa2 camni...nk jgk! ;p

N.Aima K said...

bestnyeeeeee

9n0L4 said...

sweet sgt. due due pun manis. ;)

Arina Shamsul said...

Wah bestnya dorang...bila la agaknya kita akan ketemu ye dear..hikhik..

ieda said...

seronok kann ..
hurmm bila pula akk nak jumpe lela ;)

QasehnyaRania said...

anggun bergaya..tp serius jeles tau dpt jumpa..
saya blom penah jumpa sesape lagi mebr blog..huhu

maknanya kak berjauhan ngn suami la ni?

Hnahdy said...

owh ini lah kak chimnya. erm.. dia xbaca ke kak tulis entry ni. dia xterasa?

Hnahdy said...

huh, nyaris2 ingan kak chim.hehe

Cik Aini said...

alahai..jelesnya :)

nti kalo ai g sana,ai nk jumpa gak lah,jji belanja tau.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina