kenapa blog ini sunyi...


Assalamualaikum...
Hai ...sihat ke semua pembaca blog ni....
Harap sihat2 belaka ye...
Kekangan masa dan lambakan tugas buat blog ini sunyi seketika....
Sibuk dengan persiapan wedding dua org adik beradik juga adalah salah satu sebabnye....
Ada ke yang rindu sama ini tuan blog ye....
Ada eh...hehehee...
Nah......tatap la wajah tuan blog ni ye.....
Hahaha..



Ada yang tanye sambungan kisah sahabat aku tu kan...nanti akan aku ceritakan jua pada kamu ye....:)
Okey daaaaa...
Published with Blogger-droid v2.0.9

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

20 comments:

Deqla manjew said...

update blog semata-mata nak tunjuk gmbr baru ke? hihi... cpt2 sambung citer hari tu..haishh lmbt betol.. :p

yoon da-hyun said...

alalalaaa ~
comel je kan tuan punya blog :)

eenie minniey said...

hamboi,kemain posing dpn zoo..haha

izan mama mia said...

hai...

Karukord Jagau's said...

patot la lama x nmpk :)

etuza said...

kadang kita rasa sunyikan di blog.but ada yg membaca silent tu jg

etuza said...

kadang kita rasa sunyikan di blog.but ada yg membaca silent tu jg

Chic Na said...

ceria sket blog ada gambar tu. huhu.. cepat sambung.

Yana Libra said...

bz ye kak skang ni~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rindu kak lela!

Si Matatajam said...

Adoi..terubat la rindu hamba tatkala memandang pict tu...

Deq's Qienz said...

Owhhh patut la..syiok la depa..hikhik

Cik Aini said...

pergi jumpa kwn2 eh kat zoo?hehehe

yelah...mesti lah ada yg tanya kan bab2 sahabat ni di anggap cite hot tau =)

dya bunga said...

bnya..wedding tu ada 2 pengantin ke?

Arina Shamsul said...

miss u dear :)

9n0L4 said...

hehe. samelahhh. sunyi juge di blog sinun. sibuk prepare wedding juge. ;)

QasehnyaRania said...

sunyi mungkin tuan blog sebok atau ada hal yg perlu disettlekan =)

Cik Nur said...

mmg terasa sunyi bila ramai yg bzkan..huhu

ieedaz @ mama_isha said...

tuan blog ni comel bangattt! :)

Solehah Shamsuddin said...

memang ramai yg bz skrg ni kan.termasuklah solehah.nk bw blog pn kdg2 kena curi2 masa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina