Duit raya si comel




Sent from Samsung Mobile
Rindu rasenye mau update blog ni laju2...
Nak update laju2 pon tak tau mana nak mula..huhuu...
Ape yang kita rancang tak semua akan tertunai kan...
Ape yang kita fikir tak kan same dgn ape yang orang lain fikir....
Ada peristiwa yang buat hati ni tersentuh dikala orang lain sibuk beraya sakan...huhuu...
Senang2 akan aku kongsikan dengan kamu...itu pon kalau kamu sudi membacanye...

Okey la nanti aku story lagi ye...
Pic atas tu wit raya yg si kecik tu dapat...alhamdulillah..rezeki...
Walaupon tak jalan raya sakan tahun ni rezeki untuk si kecil tu tetap ada...alhamdulillah.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

30 comments:

Cik Nur said...

banyaknya duit raya alesya..!

kisah apa tu, insyaALLAH nur sudi membacanya.. :)

Afasz said...

kira dah byk la tu. masuk bank terus

Sh Hily said...

Nak mintak ckit boleh..hehehe

Masha Meisters said...

wheeee....bnyaknyer wet raye minah kecik ni....

Chic Na said...

cik na datang beraya. tu ada wang besar. bak kat acik satu alesya. hehe..

Deqla manjew said...

wahh.. byknye wet raya si comel..boleh mintak blanje aunty deqla ni...hihi

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..murah rezeki Si kecik tu na...

maslin said...

Alhamdulillah.... banyakyer... rezeki si kecik.... tuk masa depan die gak.... hehe...

izz iizza said...

bnyaknya dpt duit raya..:)

dyabunga said...

byk lah tu..blh blnje dya ni..hahah

LYAfrina said...

waaa..banyaknyer seng raye dia.... auntie nak ckit blh?

Dayana Bahar said...

wa... kaya kejap dak comel tu yer hehe

Cik Aini said...

byk la tu..
nti dtg umah akak ye,eh anti ye Alesya..cnfirm anti kasi wet raya =)

**apa yg nk dikongsi tu..cercite..cerciter =)

Karukord Jagau's said...

Manyak nyee wet raya....leh ar melanje kita k ep c ^_^

BERT said...

fuyyooo byknye.. rezeki anak la tu hehe

norhidana said...

untung tul bdk2 skrg nih... dpt duit raya bkn skit2... si aiyan tuh pun banyak betul... jeles mama nyer

9n0L4 said...

banyakkkkkknye duet raye dieeeee. blanje aunty kepsi. hehe.

Wanieys said...

wah banyaknyer duit raya alesya...kasi qalief sikit nah :)

are_lin@yu said...

banyak duit raya..blh blnja acik ayu ni..hehe

izan mama mia said...

byk duit rata alisya yew

Arina Shamsul said...

alhamdulillah rezeki dari Allah :)

eee dear camna nak upload gambar guna samsung mobile tu?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah.. rezeki anak2 =)

Kesuma Angsana said...

wowo banyak tu!

ieda said...

alhamdulillahh
banyak tuuu ;)

Cikgu Ma said...

menabung la dengan duit raya tu =)

wan nurul hezrina said...

wahhh blh g bank in cepat2.hehe.banyakkknyer duit raya

Yana Libra said...

bestnya dapat banyak duit raya..hehe~

Yana Libra said...

bestnya dapat banyak duit raya..hehe~

Rohani Hashim said...

waaa, alhamdulillah murah rezeki...

Reena Onn said...

Nak cikit!!!! Hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina