Berangan...



Sejak akhir2 ni aku busy cikit dengan koje.. 
Tak tahu la kenape...huuu...selalu okey aje,sempat lagi la nak merewang2 kat pat koje tu..huhu...
Ni nak bukak blog pon tak berkesempatan....
Tak cukup kat tempat kerja aku bawak kerja yg melambak tu buat kat rumah..rajin tak rajin aku ni...hehehee...
Tapi semua tu hanya angan2 kosong aje....Ada pembantu pulak yang terlebih rajin tolong aku wat keje...sudahnye satu ape pon tak jalan.....hahahahha....Berangan aje kan....





Tengok la tu...betui2 pandai tolong isi borang untuk patient mama ni....Betui2 tulis kat dalam petak2 tu...hehehhe....ntah ape yang ditulis tak dapat dipahami...huhu....kalu korang paham memang korang terar...hahaaa....
Published with Blogger-droid v2.0.9

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Sahabat


Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
Setiap tangisan dan jua ketawa

Kau ada dikala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila ku jatuh

Kaulah yang selalu 
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidupku
Kau lah yang disitu
Setia menunggu ku
Kaulah yang satu menjadi sahabat ku....

Ku tahu ku kan selalu ada dirimu
Dan ku harapkau juga rasa begitu....



**Setelah dipujuk pujuk sahabat aku yang sorang itu akhirnya die mengalah...
Mengalah dengan rajuknye...
Aku gagahkan diri menerjah kamu dirumah...
Walaupon aku bimbang kau tak kan buka pintu untuk aku...


Berguguran air mata disaat kami berpelukan bermaafan.....
Tiada kata lagi yang boleh digambarkan saat itu...
Hanya air mata dan tangisan..

Aku sayang kamu....
Sudah berpuluh tahun kite berkawan..
Bermacam2 dah kita lalui bersama....
Aku harap kau paham...
Selain kau,suami adalah sahabat aku yang paling aku sayang....




Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

kenapa blog ini sunyi...


Assalamualaikum...
Hai ...sihat ke semua pembaca blog ni....
Harap sihat2 belaka ye...
Kekangan masa dan lambakan tugas buat blog ini sunyi seketika....
Sibuk dengan persiapan wedding dua org adik beradik juga adalah salah satu sebabnye....
Ada ke yang rindu sama ini tuan blog ye....
Ada eh...hehehee...
Nah......tatap la wajah tuan blog ni ye.....
Hahaha..



Ada yang tanye sambungan kisah sahabat aku tu kan...nanti akan aku ceritakan jua pada kamu ye....:)
Okey daaaaa...
Published with Blogger-droid v2.0.9

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Zyraroxx: Follower Datang Bertubi-Tubi

 
 
Selamat pagi.....
Pagi  ni nak join segmen lah...
Tengok kat blog Deqla la tadi...Tu yang terus nak join....
 
 
 http://i.imgur.com/YOQHU.gif
Nak join klik baner comel ni ye....
 
Syarat2 nye simple je..tak caya klik baner dan join sekali..hehehehhee.....
 
FOLLOWER BLOG SAYA : 248
 
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Oh Cik Misi

 
Esok Cik misi last kerja ngan aku....
Huuuu...sedih pulak rasenye...
Cik misi pergi sambung belajar...
 
Lepas habis belajar kemungkinan besar die akan di hantar ke cawangan lain...
Tak da lagi la gelak ketawa die kat sini....

Machaaaaa........Kau tak sedih ke tinggalkan aku...huhuuuuu...
Sape nak temankan aku buat kerja nanti kalau kerja aku tak siap...
Sape nak dengar aku bercerita nanti...
Sape nak pujuk aku kalau aku majuk ngan cik supervisor nanti...
Sape nak tolong aku edit blog ni nanti....
Sape nak teman kan aku g Anak ku nanti...
Sape nak teman aku g jejalan cari makan nanti....
huhuuuu....
Boringnye kau tak da .....
Sunyi la aku...
Tak tahu la kawan baru ni okey ke idak....
Boring ,boring..boring.....
Aku macam nak nangis pulak la....
Baru nak serasi bersama..
Ermmmm...
Tak ape la...kau pergi la,belajar baik2 okey...
Jadi best student tau....
Mana tahu ada rezeki nanti kite boleh kerja bersama lagi....
 
 
Jangan lupe aku k....
huwaaaaaaaaa....
Rindu la aku kat kau machaaaaaaaaa...............
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Saya follower ke100 blog everything

Assalamualaikum...
Tengok tajuk ye...hehehe..bangga jap la...hehehe..boleh gitu...
Terima kasih ye everything sebab memberi penghargaan pada blog saya...:) hehehe....
Semoga awak sucsess dalam dunia blog ni ye...
Meh kawan2 singgah blog everything singgah jangan tak singgah ye...:)
Okey daaaaaaaa.......


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Bertemu Si Dia....

 
Wah tajuk...siapa kah si dia tu..hehehe...
Rasanye ada juga yang dah dapat agak kan..;)
Hari jumaat 24 Ogos 2012  lalu diatas buaian buruk di rumah bonda saya menjadi saksi pertemuan dua hati 
diantara : -
http://cintaitumisteri.blogspot.com/
(Kak CIM)

dan 

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/
( Saya la tu)

sape tu kak CIM yek...
kenal kan..
Tak kenal g lah terjah ye...hehe..
 
Kesihan kat  akak..Datang jauh2 aku mampu jamu die telo mata kebau je..hihiiiii...
Rancang2 nak ketemu akhirnye dapat ketemu di tempat kerja aku je...hehehe...
Tu la orang beraya aku duk sibok kerja kan...
Tak ape la janji dapat ketemu...
Waktu rehat,pukul 1 sempat juga bawak balik rumah mak untuk makan tengahari..
Dapat la kak CIM jumpe dengan anak kesayangan saya si Alesya tu..:)
Banyak juga yang kami borakkan...
Akak CIM baik orang nye,ramah juga..
Yang penting die sangat manis orangnye.....:)
Terima kasih sudi singgah jenguk saya akak..
Terima kasih juga coz bagi wit raya kat Alesya..
Ada masa nanti kite jumpe lagi ye kak...:)
Boleh jumpe dengan masha sekali ...Ritu masa akak datang kebetulan masha sedang bercuti,jadi tak dapat la jumpe sekali....Kalau tak lagi meriah kan kan...hehehhe
Okey kat sini ada beberapa gambar yang sempat dirakamkan bersama..:-

Anak mama tersepit..hehehee
 


 Sweet tak kitaorang?? hehehhehe...

p/s: Seronok dapat jumpe kak CIM...Korang nak tau lepas dari pertemuan ni ada satu kejadian tau...Itu la story yang aku nak storykan kat kamu kamu kamu..nanti kan ye..jeng jeng jeng.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Duit raya si comel




Sent from Samsung Mobile
Rindu rasenye mau update blog ni laju2...
Nak update laju2 pon tak tau mana nak mula..huhuu...
Ape yang kita rancang tak semua akan tertunai kan...
Ape yang kita fikir tak kan same dgn ape yang orang lain fikir....
Ada peristiwa yang buat hati ni tersentuh dikala orang lain sibuk beraya sakan...huhuu...
Senang2 akan aku kongsikan dengan kamu...itu pon kalau kamu sudi membacanye...

Okey la nanti aku story lagi ye...
Pic atas tu wit raya yg si kecik tu dapat...alhamdulillah..rezeki...
Walaupon tak jalan raya sakan tahun ni rezeki untuk si kecil tu tetap ada...alhamdulillah.....

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina