Kek Misteri..

 
Hai...Salam Jumaat...
Harini aku nak cerita pasal kek..kek ape? 
Meh tengok gambar yang disajikan ni yek....
 
 
 
 
 
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
 
 
Kek misteri...
 
 
Sebab ape misteri sebabnye aku tak tau pon ape nama kek ni..huuu
Aku beli dengan budak despact yang datang amik blood test kat tempat kerja...
Harga kek ni RM 6.00
Sudah tiga empat kali aku beli..Sedap tau..
Orang yang jual pon tak tau nama nye..ada ke patut...
Nak jugak menggoogle resepinye..tapi nak search nama ape ek...
 
Siapa tahu nama kek ni?? Tolong beritahu ye...
Nanti aku belanje makan kek ni..tapi nye dalam mimpi je la..hahahhahaa....
 
 
 
Bahagian atas kek...
Dengan taburan coklat rice...wahhh..sangat sedap...Nyummm
 
 
 Bahagian bawah kek...ade biskut...Biskut ape aku lupe namanye..hehehe
Kek ni rase macam ada nestum dan susu..Alesya suke betui....
 
 
 
p/s : Pssss...korang dah Join GA Deqla belum tu..Meh la join...nak Join Klik baner kat atas tu eh....
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

32 comments:

cikeyrah said...

Macam sedap jek, terliuh tengok . .

QasehnyaRania said...

mesti sedap kan..

dah join dah .suka banner deq la tu.cantik :D

anda di tag ..",

http://lobaksusuegacontest.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-bersama.html

Nur Fahz said...

wow mengiurkan keknya.nampak meriah dgn taburan coklat rice tu..yummy!

fairus mohamad noor said...

rasanya ni kek tiramisu..

Lynn said...

Kena bagi rase..baru boleh teka kek apa..hehe

Chic Na said...

eh memang misteri kek ni. kena siasat ni. tak pernah tengok la kek macam ni. hmmm..

izan mama mia said...

kek coklat rice bersusu nestum berbiskut yg misteri...hah panjangnyer nama akak bg...muhahahah...

Hasrina said...

yummy mummy...i tak tau la, ni 1st time tengok

Mrs Velentine said...

nampak sedap..htr sini satu..hehe

Kakzakie said...

Sedapnya kek. Ingatkan misteri apa kalau macam ini misteri sedap hihi...
Kakak follow sini (ke 387) sebab esok nak buat N3 Mrs Erry punya GA

norhidana miswan said...

ohoooo kek nih ek, akak penah mkn n penah bt... kwn yg bg resepi nih ckp ni kek keju biskut meri...

sbb dia ada biskut meri susun2 ngn creme cheese, biskut meri, susu pekat ngn krim pekat... kalu tak silap akak lah dik... akak agak sbb nengok biskut meri tu je...

Deqla manjew said...

aduiii terbelit juga nk sebut.. haha.. tp nmpk sdp..betul tu MV.. pos la utk kita kan..wat pe tyg2 sini je.. huhuhu

jaakechik said...

unik nya kek tu... bhagian atas pulak meriah ngn chip coklat / coklat rice.... pos sini sikit boleh? hikhik..

Nyue said...

nmpk cm sedap je akk....nak juga ..nak jugakk

trah zain said...

nampak best akak,,hehe
kat atas tu dia tabur banyak.. (^___^)

N.Aima K said...

alahai terliur pula..kalau tinggal berjiran nak juga order 1

Bui Junaidi said...

WOW..MMG NAMPAK SEDAP LA..NNT DH ADA RESEPI,SHARE TAWW :)

Aine Ainun said...

nak nak nak...'mcm sedap je...

erm..murah la rm6

Cik Nur said...

wahh,emgiurkanlah...!
nampak sedap...
nanti nur pegi johor, akak belanja kek ni eh.. :)

ros_reeza said...

Salam perkenalan :) Ros singgah sini dari segmen Deqla.. Memang nampak sedap kek tu.. tambah sedap bila nampak taburan coklat tu..

Nastyna said...

kek sedap. hahah canner orang jual pun tak tau nama.

9n0L4 said...

nampak pun sedappppp. unik kek ni. lain dari yg lain. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampak pun sedap...nanti kalo jumpa budak tu tanyak nama kek n nama budak tu skali k hihihii

Solehah Shamsuddin said...

macam kek batik je ni kak :)

dya bunga said...

sedapnya.. xpernah tgk kek ni.hihi

Karukord jagau said...

kek biskut la tu namanya...

Cik Aini said...

erkkkk
x pernah lg tengok kek ni..makan apatah lagi ye dak...hehehe sedap eh mama Lela..pos lah skit..
kalo benda skit makan kongsi2 lg berkat tau.hahahahahahahaha

HeNRieTTa JoSe said...

salam perkenalan....
diterjah dr blog GA...

yummy....nampak sedap...harga pown ok jer...huhuhu....teringin larr plak...bru pestime tgk kek camtu...

Cinta Misteri said...

wahhh nmpk sedap ni. biskut bwh tu yg rasa masin2 tue ker lela?

klau CiM dtg sana bolehlaaa belikan 1 erkkk

Arina Shamsul said...

macam sy pernah buat kek ni dear..kek ni berlapis2 ke? hehehe.ada rase chesse tak?hehehe

Yana Libra said...

sedapnye tgk kak..xpernah pun tgk kek mcm tu lagi..huhu~

wan nurul hezrina abd halim said...

nuymmm nyum mmg sedap ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina