Tajuk entry

 
 Hai udah lame tidak ada n3 baru yekk....
Mana perginye tuan tanah Cute Mama ni yekkk...
Ada aje ni...sibuk mentelaah kerja2 awal bulan....
Sekarang musin hujan kan...sejuk rasenye...rase mau tidur aje...
Nyaman nye tidur berbantalkan lengan bermimpikan mimipi indah...
Huhhh..berangan!!!
 
Meh sini jengah komen2 untuk n3 INI





 
eee korang ni kan aku mintak tolong bagi tajuk tau rata2 komen aku punye berat badan tu....
Hahah...Dah kira berat la tu bagi aku...sebelum ni berat aku hanya 41kg aje tau..naik mendadak tu ...
Ramai juga yang bagi tajuk untuk n3  INI .. Terima Kasih bebanyak....:)
Tapi disebabkan ramai yang berkenan dengan berat badan aku yang hanya 44kg tu maka dengan ini aku memilih  tajuk yang berkaitan dengan berat badan aku tu...hehehe..ok kan..
 
 
 
Ok tajuk yang terpilih adalah:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meh Jagau aku belanje ko topap...
Sila nyatakan topap ape yang kamu nak ye...
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

35 comments:

9n0L4 said...

sbbnye berat bdn adalah fakta yg menarik dlm entri tu. hehe.

Deqla manjew said...

hahaha... smua fokus tang berat bdn lela je tu.. sbb slim sangatttt... kan dah ramai jeles tu...hahaha.. wahh bestnye jagau dpt topup...tp tajuk yg dia bg tu x best la.. mcm tajuk karangan darjah 1..sepatotnya letak la tajuk.. " aku yg slim river" hahahaha...

Nyue said...

jeles dgn jagau...huhuh....merajuk dgn mama lela...

are_lin@yu said...

ahahaha..semua pakat terjua tengok berat akak ja tu..hahaha..smaalah ayu pn ..haha

Chic Na said...

haha.. silap tajuk daa..

Hasrina said...

lol jangan marah hehe

LYAfrina said...

heheheh...
pndai jagau bagi tajuk

Cik Nur said...

tahniah jagau..!
dapat topup tuuu...
hihihihi

jaakechik said...

berat jaa lagi ringan...36kg....hehheheee...jaa ckp betul ni, sikit pun xtipu...heee...

Solehah Shamsuddin said...

haha xpesal2 jagau dapat topap. untung oh jagau :)

Mrs Velentine said...

setuju dgn deqla..aku yg terslim river...

izan mama mia said...

huhuuh..jagau jugak yg bertuah

Cho Zila said...

kalau bab berat memang sesuailer jadi tajuk..

wan nurul hezrina abd halim said...

hahahaha setuju ngan jangau.kelakar sungguh..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahaha untung la si jagau tu

sutera ungu said...

Untung jagau...
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

Cik Aini said...

hahahahaha
kan dh tekeluar dr cite asal kan..
boleh la tu..last2 pasal berat badan saya :)

Cik Aini said...

eh lupa lak.."tahniah Jagau"
hehehee

dya bunga said...

Mmg ringan kot berat akak..haha..tahniah jagau

N.Aima K said...

kih kih mcm2 selamat bercuti...nak jemput join segmen saya ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

N.Aima K said...

kih kih mcm2 selamat bercuti...nak jemput join segmen saya ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

N.Aima K said...

kih kih mcm2 selamat bercuti...nak jemput join segmen saya ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

N.Aima K said...

kih kih mcm2 selamat bercuti...nak jemput join segmen saya ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

N.Aima K said...

kih kih mcm2 selamat bercuti...nak jemput join segmen saya ni

http://tsukinano.blogspot.com/2013/02/zoomsabah-bersama-diari-aima.html

Reena Onn said...

Wahhh... 44kg??... mesti lela ni kiut miut orangnya :) Hehehe...

Rosmiza Ali said...

Hehehe.. Kite lak 40 jer.. Taknaik2.. Nak naik koman2 pun 45 tp still tak dapat.. Huhuhu~~

Ain Dzaya said...

5 bulan dulu berat ain 46 je..pastu jelez tgok org badan sedap2 je..so minum la susu byk2...setong besar tu 2 hari bole habes...sekarang berat dah 54..nah kau! badan terus naik mendadak....alhamdulillah la..suka dengan badan yang sekarang....hehew

Ain Dzaya said...

5 bulan dulu berat ain 46 je..pastu jelez tgok org badan sedap2 je..so minum la susu byk2...setong besar tu 2 hari bole habes...sekarang berat dah 54..nah kau! badan terus naik mendadak....alhamdulillah la..suka dengan badan yang sekarang....hehew

Arina Shamsul said...

samala kita dear sangat sibuk akhir2 ni..huhuhu.

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe.. best la jagau dpt hadiah ... maaf lambat balas kunjungan.. busyra baru balikk dri U.. skarang ada kat umah... hehe :)

Rohani Hashim said...

ahhaa betul gak tu sesuai tajuk entry tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hai kak lela..alesya sihat?

Cinta Misteri said...

hahahaha...... berat badan CiM 45 jerrrrr.... percaya tak?

Karukord jagau said...

Mntk tuka topap beras boleh tak? Aku nk beras Basmathi..... :) beras kat rumah habis heheee

Yana Libra said...

ooo..entri ni yg jagau dpt free top up tu ye..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina