Semoga Dalam Rahmat Nya!!!!




Assalamualaikum...
Sihat idak hari ni...esok sudah mau puasa kan..cepat nye masa berlalu ...
Alhamdulillah tahun ni kite berjumpa lagi dengan bulan yang mulia tu...
Semoga kite semua di beri keberkatan dalam menjalani ibadah puasa nanti....

Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat berpuasa pada semua warga blog yang sudi singgah menerjah disini... 
Saya juga ingin mengucapkan selamat hari lahir untuk sahabat2 GSF yang meyambut hari lahir tempoh hari...
Walau pon agak terlewat tapi saya ingin abadikan ucapan saya disini....

Semoga kalian di lindungi dari Nya..
Dirahmati,dimurahkan rezeki,sihat dah sentisa dalam keadaan yang diredhai Allah...
Amin...



( Eh ni belum lagi ek..tak pe la ek ucap dulu..hehehe)






Ooooohhh...ayat aku macam ayat bebudak kan...heheeh...dah lame betul tidak menulis kat sini terasa kekok benar tau...Jangan marah !!
Feeling happy sangat hari ni sebab esok nak puasa....:)
Selamat berpuasa semua...:)



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

21 comments:

adrianna syaz said...

Salam ramadhan dan slmt berposa kpd mama lela :D

norhidana miswan said...

amin2.... epy bday utk sume kwn2 tuh

selamat berpuasa dik...

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari lahir buat mereka semua...

Masha Meisters said...

happy belated birthday....(ucap kat diri sendiri sekali) haha

Deqla Manjew said...

wahh sekali harung.. haha.. hbb buat mereka.. dan hb buat jaa yg bakal menjelang tiba ulang tahun kelahirannya.. selmt berpuasa lela.. ;)

Rosmiza Ali said...

Selamat berpuasa Lela! ^^,

Cik Aini said...

selamat berpuasa mama Lela :)

pohon ampun mahap ye kalo Ai ada silap dan salah dgn mama Lela..gendu mama Lela byk2 tau :)

Aine Ainun said...

Selamat berpuasa...=)

Cik Nur™ said...

selamat berpuasa kak lela sayang.. :)

HBB buat semua...
HB buat yg akan datang.. :)

are_lin@yu said...

trma kasih k.lela up kan entry..salam ramadhan tau ;-)

ieda immi said...

salam ramadhan dan selamat ulangtahun buat teman2 bloggers !

MulutPayau said...

Selamat berpuasa...

Nurul Ain Zulkarnaind said...

selamat berpuasa ya

boni kacak said...

selamat berpuasa awak :)

LYAfrina said...

lya pon ade x wak entri lg....
happy belated birth & happy birthday in advance buat mrk smua



salam ramadhan dr lya sekeluarga.. smoga sgala amalan kt diterimanya..amin

Si Matatajam said...

HBB buat kengkawan semua

kayyana said...

selamat berpuasa.. senang kan buat entry sekali untuk semua besday girl.. hihihi

9n0L4 said...

e'eh pesal awai na ucap tu. mane amek gmbr tu ehhhhhh. hihi.

N.Aima K said...

Aminnnnn

Che Rosliza Che Mat said...

Salam Ramadhan...Happy Birthday buat mereka...

Chic Na said...

mmg tapau habis ni dr april sampai july.. huhu.. apepun happy birthday to all.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina