Aktiviti cuti...

Windu nye mau aktif semula kat sini.....
Ku kan coba ku kan coba ku kan coba....lallalala....
Insyaallah....I miss u all lah.....betui2 rindu ni.....

Tak de ape nak cerita sangat sekarang ni...Cuma nak tepek gambar aktiviti kami mase coti....Ni Sebelum masalah jerebu haritu tau...mase jerebu hari tu kami terperuk aje kat umah...Kira cerita ni dah basi jugak la...hahahaha..layan aje la ek....:p


Berkelah di air terjun Bekok...
Sudah berkurun jugak rase tak pergi kat air terjun ni..padahal tak jauh sangat pon dari rumah....
Pada asal nye memang tak rancang nak pi sini...
Main terjah aje ni...Syokk jugak...:)





Yang ini masa kami sekeluarga berkelah di pantai klebang di melaka...
Syok jugak la...
Alesya pertama kali pergi pantai mase ni...Alesya takut upenye...heheehe..Dah takut tak mandi la die...just main pasir je...



Tengok la tu si kecik tu,main pasir aje la die..nak ajak main air die takut la pulak.....

Si papa yang suke memancing....:)

Yang ini kami sekeluarga pergi tengok pertandingan memancing .Suami daku tak masuk pon,tapi abang daku yang masuk pertandingan tu...Kami sekeluarga just menyibuk aje...:)


Alesya pon memancing jugak tau..tapi pancing daun aje la..hahhahah...:)


Ini sahaja lah cerita ku kali ini..lain kali aku cerita lagi...
Ayat dah macam ape tunggang terbalik je rase...maklum la dah lama tak menulis....
Ok...



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

21 comments:

Dayana Bahar said...

bukan main pakai swimming suit hehe... last2 main pasir je..

Arina Shamsul said...

bestnya dorang,sekali sekala buat aktiviti luar ni best kan dear,sejak di labuan ni,sy dgn alesya terperuk je kat rumah..tak tahu nak gi mana,semua dah jelajah...huhu.

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

seronoknyer berkelah kat air terjun.. dah lama tak pegi ...

Masha Meisters said...

pancing daun takpe....jgn pancing idong orng sudahhhhh....hahahah

Kakzakie said...

Budak kan ikut apa yg dia nampak. Org memancing dia pun nak ikut tapi pancing daunlah hihi...

Deqla Manjew said...

bestnye santai tepi pantai cam tu.. amboihhh seksinya anak dara tu... comeii..

are_lin@yu said...

wahh beznya alesya mdi2....msti ska la tu.hehe

Cik Nur™ said...

besntnya berkelah....
lama nur tak pergi berkelah...

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya....

Karukord jagau said...

uiii syioknyaaa bekelah

Mira said...

comelnya anak dara akak. siap pakai swimmingsuit lagi..hehe :)

adrianna syaz said...

Saya suka g jengjalan kat pntai kelebang..memang best..

Salam kenal..sya folo blog cute mama..klu sudi singgah ke blog saya ya..
:)

Aine Ainun said...

lama x update ye...=)

Comel ja alesya tu...=)

Deq's Qienz said...

wahh bestnya,.bercuti gini

Yana Libra said...

pantai klebang boleh mandi ye kak? huhu~

saya pun dah lama tak bukak blog kak~~

Cik Aini said...

dah lama x g bekelah..best kan..plg best Alesya lah :)

LYAfrina said...

piknik..bestnyer..
suka makan makan tepi pntai

Si Matatajam said...

Bestnya dapat piknik2...Comeynya Alesya...

kayyana said...

kalau jerebu mmg kene dok dalam rumah.. hihihi.. basi pun basi la tp sedap untuk membaca kan... mencoret sebagai kenangan kelak..

9n0L4 said...

bestnye. mcm dh lame kot tak gi piknik tepi pntai gitu. :)

Chic Na said...

alesya tak mandi pun.. dok tepi je eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina