Wordless Wednesday #18





** Alesya dah boleh pakai baju mama..hehe**


Sunyi cikit dua hari ni bila Alesya tak sihat...
Rindu kepetahan die..
Rindu kenakalan die...
Bila tak sihat die banyak diam aje...
Semoga anak mama cepat sembuh...


** Alesya muntah beberapa kali sejak senin...Semalam dah tak muntah satu hari tapi hari ni muntah lagi...



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

23 comments:

Cho Zila said...

harap Alesya dah sembuh..
comeljer baju besar...

blogofelih said...

Semoga cepat sembuh Alesya..cute :)

Kakzakie said...

Kesiannya... sedangkan kita kalau muntah-muntah pun melepek apa lagi Alesya tu.. moga cepat sembuh ye sayang - auntie doakan.

Pakai baju mama tak payah pakai selimut dah:)

Aine Ainun said...

alesya comel...cepat sembuh ya sayang...
Mama mst susah hatiii..

Mama tu cute sangat, muat dah alesya pakai bju tu

Farah Waheda Wahid said...

semoga aleesya cepat sembuh....

LYAfrina said...

gwiyomi ;-)

olorr..keciknyer mama alesya ni..

moga alesya cpt sembuh ye

Cik Aini said...

mmg musim demam kot kan..Ai pun br lega ckit ni.moga cepat2 sembuh Alesya..syg Alesya :)

Chic Na said...

dah boleh share baju ngn mama la ni.. kekeke..

cepat sembuh alesya sayang.. ;)

Cik Nur™ said...

alololo...comei dia..
moga alesya cepat sihat.. :)

ieda immi said...

alahh cute ..

aduhaii bila dia x sihat kita ibu lah paling terasa ..
hope aleesya akan cepat2 sembuh .. beralih tahun nie dik .. cuaca lagi ..

izan mama mia said...

mg cpt sihat
mmg..bila anak tak sihat..
rumah jd sunyi sepi

Deqla Manjew said...

ala kesian alesya.. get well soon ye.. comei alesya buat muka nakal mcm tu.. ;)

Si Matatajam said...

Alololo tomeynya anak dara ni... Khalish pun dah demam 3 hari ni...dah sihat ka Alesya tu dear

Jenny Lilly said...

Semoga Alesya cepat sembuh...

Mrs Velentine said...

semoga cepat sembuh..sama mcm wani..demam dia datang balik..skg ni dai dgn kaka ayu demam..risau

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian alesya yer...musim skang ni kak lela..apa pun moga alesya cpt sembuh yer

Masha Meisters said...

makan limau bnyak sgt tak bagi mamy masha...hahahaha

kayyana said...

semoga cepat sembuh Alesya... nanti ibu sedih... cepat sihat tau...

HeNRieTTa JoSe said...

oloh tomeinye...moga cepat sembuh...

Rosmiza Ali said...

Semoga Alesya cepat sihat ye..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Cinta Misteri said...

alololo alesya,kena cpt2 bw klinik lela.kita taktau apa yg sdg menyerang.

moga alesya cpt sembuh dan happy semula spt sedia kala. agk2 baju auty aleesya muat tak erkkk?

Che Rosliza Che Mat said...

besarnya baju....

Mimi Azirah said...

Harap alesya cepat sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina