Merdeka merdeka Merdeka!!!!

ASSALAMUALAIKUM...

Patutnya n3 ni untuk semalam...tapi entah macam mana tpublish hari ni...maka paham2 aje la ...heheh

Tanggal 31 bulan lapan 57...Merdeka Merdeka tetap la merdeka..lallaaa...
31 ogos masih segar dalam ingatan aku ...kenapa ? Ade ape?? Merdeka la...negara kita Malaysia mencapai kemerdekaan pada date ni...of course la ramai dah tau kan...
Tapi kan ramai tak tau kan ..date ni aku telah mengikat tali pertunangan dengan suami ku sekarang....heheh...sudah Lima tahun berlalu...

Hari ni juga seorang sahabat aku Turut mengikat tali pertunangan...ooo...memang tiruuuu ni....silap2 nanti kawin pon ikut date aku kan kan kan.. Hahahaha....
Sorry sangat aku tak dapat tolong solekkan kan ko...ko tau kalu aku solekkan karang bakal tunang ko tak kenal pulak....aku tak retiii le...lagi pon sekarang ni aku kat luar negara....ape pon tahniah la yek!!!! Semoga ko Kekal dengan die....jangan cari orang lain!!! Amaran keras ni...

















**harini masha bertunang...tahniah!!!

Ini pic aku bertunang...5 tahun lalu...:)

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

21 comments:

Cinta Misteri said...

Masha?? adakah Masha Maestress tue?

congratulation yeapp..
congratulation jugak utk lela atas usia perkahwinan kamu.

Cik Aini said...

eh Masha cik misi kita tu ke?
wahhh tahniah2..moga berkekalan ye Masha..

selamat ari merdeka Mama Lela :)

Deqla Manjew said...

baca tang sahabat tu dah agak dah masha.. lagipun penah baca entri dia yg penoh tanda tanya dlm blog dia tu..haha.. tahniah ye masha.. wahh..nostalgianye pic tunang lela tu..salam merdeka raya lela.. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam kemerdekaan kak lela

masha bertunang yer...tahniah masha

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....berseri seri...

akk pown comeii jerr mastu tunang...sweet sgt,....

Che Rosliza Che Mat said...

Salam Merdeka..

Masya said...

masha tu kwn cute mama ker?? mcm pernah baca blog dia hahaha.. kot salah org maaf ler... apape cantik cute mama masa bertunang hihihihi warna gold gitu

Chic Na said...

happy tunang anniversary lela.. ehhh.. hehe..

ooo masha pon tunang eh.. tahniah gak utk masha..

Aine Ainun said...

cik masha tunnag...??
Tahniah untuk kalian berdua...sama tarikh spesel tu...=)

Cik Nur™ said...

Masha pun amik hari merdeka untuk bertunang...
Tahniah Masha..!!

pha is said...

kawan saya ramai yg berkahwin masa hari merdeka...

LYAfrina said...

waaa.. congrats masha...

comey sgt lela masa btunang..

** salam merdeka

are_lin@yu said...

wah marsha syp2 dh tunang.hihi.thniah buat masha..

Rosmiza Ali said...

Pandai pilih tarikh.. Semua orang pun boleh ingat.. Hehe.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Yumida Huda said...

amaran keras tu jgn dilanggar..hehe
putihnye kulit sis
bersinar2
moga bahagia hgg ke anak cucu

ieda immi said...

mula akak rasa merdeka .. bila naik minyak .. perasaan tuu dah x merdeka huhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

morning kak lela :-)

Mrs Velentine said...

dengar tue masha.....wah2 nampaknya cik misi nak tiru mama lela lah

Si Matatajam said...

Wah! Masha cik Misi tu bertunang ke? Tahniah utk hang la Masha... Masha ada instagram tak Lela?

kayyana said...

congrates jugak... hehehehe

N.Aima K said...

wowww tema gold i loike sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina