Terima Kasih..

 
 

 
 
Rasanye ramai yang dah dapat hadiah brooch comel ni dari Waniey...
 
Baik hati kan die...
Walaupon die tengah bersedih tentang kesihatan anaknye Qalief,die masih tak lupe beramal jariah kerana tangan yang memberi itu lebih baik dari tangan yang menerima...
Hanya Allah yang dapat membalas nye...
Terima kasih Waniey !!!
Akak doakan Qalief sembuh seperti sedia kala ye....




p/s: Baru nak blogwalking dan update blog tapi line tenet macam sipot....huwaaaaaaa..sakit jiwa.....huhuuu....
 
 
 

 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

27 comments:

Cik Nur said...

tu la..terharu betullah.. :)

psst..siput sedut ke.?buat masak lemak pon sodap.. :)

Mrs Velentine said...

bestnye...

dya bunga said...

jgn lah sakit jiwa..kalau sakit jiwa dya anta kt hosp bahagia.haha

Cho Zila said...

nampak kat blog siapa tadi juga...
memang baik sungguh budinya Wanieystu.. mohon kesembuhan untuk anaknyer...

~Cik Sweety~ said...

uwaaa...jelesnyaa.. sana sini sal broochhh

Chic Na said...

waniey memang baik hati. jom peluk dia ramai2. :)

izan mama mia said...

cantik...

aimaniman said...

akak x dapat pun..

alahai kalau akak tensyen juga sbb tu langgan unifi.. mcm kat highway jerrr

Si Matatajam said...

Semoga Qalief kembali sihat Dan ceria seperti sediakala kan CM...

Si Matatajam said...

M klik2 Nuff kat atas tu yek

C'Jai said...

Semoga yang menerima dan memberi sentiasa dimurahkan rezeki..

Karukord Jagau's said...

aiii saya x dpt pun hehehee

Cikgu Ma said...

wah..bestnya..comel ^_^

Cinta Misteri said...

CiM pown dapat jugak...dalam kepayahan Waniey menjaga Qalief, masih sempat agih2kan gift pd kawan2

Koita doakan Qalief sama2 yea Lela

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sama2 yer kak lela....:)..nk bg hadiah mahal xdop duit hahahha

Cik Aini said...

aiseh..
apesal dapat jugakk..
biar ai srg dah la.hahahaha
suka sgt kan dpt brooch tu kan,eh beg comel x dapat ke?hehehe
jgn marah tau nti kena jual :)

9n0L4 said...

kite belum dpt pun lagi. huhu. cantik la brooch die. ;)

jaakechik said...

bestnya dpt hadiah...murah rezki betul laaa...heee

Deq's Qienz said...

Aha kbyakan n3 semua ckp dapat brooch nih..sy pon dpt.murah rezeki dia n kluarga yerr

aReLaN said...

best kan dapat hadiah.lama tak jenguk blog kak waniey.hmmm..sini pon sama.sori ye

kinara kinatara said...

singah sini:)
x perasan kina x follow sini lagi:)
so kina dah follow:)

Everything's Everythings said...

Wahhh betul tu tgk byk juga blog yg dapat brooch ni ^^
semoga dia dimurahkan rezeki inshaAllah

Miss BaNu said...

aah saya pun dapat juga..terima kasih utk wanieys..ingat gak kt geng2 gsf ni..

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt hadiah..hih thnaih dear ;-)

p/s charcoal tu ok jgk akak..try tgk kot2 ada kt sna..klu nk try pn blh.hihi

Deqla manjew said...

ramai dpt.. mmg baik wanie tu..syg wanie.. eh..syg lela jugak...syg smua..hihi

ros_reeza said...

bestnya dapat hadiah :)

shuhadaothman said...

mmg comel kan brooch tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina