Niat dihati nak update n3 hari ini,tapi aku kekeringan idea..
Aku buka lagu di you tube dengan niat nak share lagu kat sini...
Aku search lagu "Sayang" nyanyian Shae...
Oh best nye lagu ni ek...
 
Aku nyanyi2 kecil...
Tetiba kawan aku tegur..."wei diam la,sore kau tak sedap la!!...."
Aloooo..tak sedap ke..aku perasan sedap aje....huhhh..jeles la tu....
Aku sambung balik kerja...
Eh claim bulan ni banyak nye....Malas nye nak kire banyak2 ni pening la...
Benti lagi...Call hubby jap...
Bla bla bla bla bolaaaaaa bla lagi bolaaaa eh...terkejut.....
"Kau ni gayut aje...keje la...."
Haissss...kena tegur lagi..iskkk sibuk je tak leh tengok orang senang betui la....
Sambung kerja sambil jejalan kat blog kekawan maya aku....
Titut tituttttttt..tit tut....
Mesin dah bunyi mesin dah bunyi...la laaaaaaa...
Ending time....
Aku bangun pergi kat timbang...sebelum timbang patient aku timbang diri aku dulu...hahhahha
 
Eh Dah berat la....huwaaaa
Eh sebelum ambil blood pressure patient aku cek aku punye dulu la...kih kih.....
Normal..bawah tu je tinggi cikit...
Okey sambung kerja lagi......
 
 
Eh perasan tak dah jadi satu n3 la....
Bestnye berjaya jugak aku buat n3 hari ni...horeeeeeeee.....
Tapi nak letak tajuk ape ek...
Sape baik hati tolong saya,nanti saya belanje topap
Bagi tajuk best2 ek...
Ok Babai.......

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

32 comments:

Deqla manjew said...

dari xde idea..trs berlambak idea eh..hahaha.. berat ke lela ni? tgk slim river je... :p

Mrs Velentine said...

ringan nya kakak..

Fieda Rafli said...

mmg syok dgr lagu sayang tu..anak2 pun suka..

Chic Na said...

hahaha.. terukla camni. cek dia punya dulu baru cek patient. takyah fikir tajuk dah. dah publish pun. huhu..

Cik Aini said...

hamboiiiii..nmpk sgt xde kj eh..cucuk biji mata tu kang.sapa yg berani cakap sora x sedap tu..tp betul kot.hahahaha

Cik Aini said...

eh sebenarnya nk bg tajuk tp dah lupa daaa..

tajuk dia "Aku & kerjaya"

UmmiSyarni said...

ringannye 44 je!

LYAfrina said...

tajuknyer... --> saya hari ini ;-)

eyhh.. bru nak kata ringannyer awk..awk kata dah berat.. hehe.. mesti lela ni kecik molek orgnyer kan

Yana Libra said...

Tajuk dia: aktiviti saya pada hari ini~~ hehe :p

ringannya akak~~

Nastyna said...

Tajuk "hari ini, hari-hari mau". tituuut tituttt.

BERT said...

alahai slimnye... 44 je??

Hasrina said...

still lot more lighter than meee

Cho Zila said...

tak berat manapun.. akak darjah 6 dah 60kg.. sampai lani susah nak turun.. kalau dapat turun 50kg dulu punya bangga...

Karukord jagau said...

Hahaha tahniah.....siap juga satu entry........entry tanpa tajuk heheee

Karukord jagau said...

Tajuk entry.... "Berat Badan Saya"
Lg sesuai kot :D

Fieda Rafli said...

ringannya badan dia..jeles i tau..hihi

Fieda Rafli said...

ringannya badan dia..jeles i tau..hihi

Nyue said...

katanya xde idea tp nampak cam banyak idea je..hahahahaha.. mama lela ni..miss u mama...

yes..nyue ag ringgan dr mama..hehehe...

9n0L4 said...

ehhhhh. same la berat kite. hehe. ;)

izan mama mia said...

sama berat akak sebelum dapat mia dulu..huuhhu..
er letak tajuk..."ting tong lah aku"..hiihhi,,xtau laa...

shuhadaothman said...

ringannye kak lela. hehe. meh amik isi shu sikit ^^

Cinta Misteri said...

haaa mula tu nak komen "tajuk mana tajuk"... owhhh rupanya nak suruh bg tajuk.

layan lagu sayang kena komen tak sedap, call hubby kena komen begayut jer, amik berat badan test blood presure, takde yg komen coz its fine. kena kritik, kena sound lela ttp hepi sbb lela sayang semua org disekeliling lela...

so jom kita nyanyi lagu; LAGU, bedroomsanctuary

then...tajuk n3 : HARIKU..

Solehah Shamsuddin said...

ringan betul akak.haha solehah pn kalah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

44 jer jeles i muahahaha

wan nurul hezrina abd halim said...

44???takder berat lagi..jeles..hehehheh

are_lin@yu said...

hehehe lawak la k,lela ni..wah bestnya blh timbang hari2..rngannya..meh amk brt ayu ni..hiih

BaNu Syah said...

hehehe ringann nyer die..

aReLaN said...

lama tak check sme tu. tolong check kan leh???hehehe..skang ni konfem kantoi tak sihat rasanya badan ni cam dulu.

LYAfrina said...

lya dtg sini

Cik Nur said...

mcm mana boleh nur tertingal entry ni..?

maaf ye kak...
sekarang ni berat mcm ni lagi ke..?

kurusnyaa..!

dya bunga said...

Berat?? Tu kurus tu..dya lagi berat tau..

Reena Onn said...

Hahaha... takde idea lah sangat ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina