Selamat Hari lahir...

 
 
 
 
Waktu berjalan tiada henti
mengiringi rembulan dan mentari
yang terbit dan tenggelam setiap hari
mengiringi usiamu yang terus bertambah dari hari ke hari
hingga saat ini...

selamat ulang tahun.
 
 
 
 ♥CIK ROSE CUTE OFFICIAL♥
 
13 Mac 
 
 
 
 
♥:: Mama Qhayra Bercerita ✿◕‿◕✿ 
 16 Mac
 
 
 
 
U Are My Sunshine !16 mac 
 
 
 
 
 
!! kisah dya !! 
17 mac 
 
 
 
 
 
this is me~kinara kinatara~cumey saje~
 
 
23 mac 
 
 
 
Semoga Allah berkati kamu semua...
Maaf terlambat beri ucapan ni...
Bukan lupe tapi tak ingat..hehehhee
Idak la...sekarang tengah mood kelaut cikit...tak tau la kenapa...blog pon tak terjaga...huhuuu
Kelaut atau ke  pasar malam mood tu pergi aku sendiri sebenarnye tidak pasti....
Maafkan ku maafkan ku jangan salahkan ku salahkan mood ku..lalallalalallala....


 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

18 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday buat mereka semua...

AyueJean AJ said...

Selamat ulangtahun buat mereka semua...

Chic Na said...

happy belated birthday utk semua..

Yumida Huda said...

hp besday utk mereka semua

Cik Aini said...

tudia....
sekali harung nampak.hehehehe sama mcm jaa nih :)

norhidana miswan said...

nk ucapkan hepy belated bday bt sume2 kwn blog tuh....

Deqla Manjew said...

HBB utk dorang.. deqla lom up entri utk kina..z smpt lg ni. huhuhu...

kinara kinatara said...

wah..ada kina lah kak..situ thanks kak:)

sayang sket :*

Karukord jagau said...

hepy besday to all

Cik Nur™ said...

HBB untuk mereka semua..

Mrs Velentine said...

Hpy birthday semua

Yana Libra said...

hepi belated besday buat mereka :)

Si Matatajam said...

HBB uolssss ^_^

9n0L4 said...

nak menyelit jugak. hehe. hepi befday lela arini. :)

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir buat mereka semua :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB utk mereka semua

dya bunga said...

nk ckp juga..happy belated birthday kak lela.. heheh

wan nurul hezrina abd halim said...

Hb smua tmsk lela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina