Happy Birthday ( GSF )



Istimewa untuk yang menyambut hari lahir...
Idak la istimewa sangat...tapi aku doakan kesejahteraan buat kalian semua


Istimewa untuk Jagau ( 04 Mac )

Istimewa untuk Masz Sidek ( 19 Februari )

Istimewa Untuk Arelan (24 Januari )

Istimewa untuk Cikgu Etuza ( 11 Januari )


Mintak maaf agak lewat rasenye,tapi aku abadikan juga  ucapan selamat Hari lahir buat kamu di blog kesayangan hamba ni..:)

Semoga Allah berkati kamu 
Semoga Allah murahkan rezeki kamu
Semoga Allah panjangkan usia kamu 
Semoga Allah memberi kesihatan yang baik kepada kamu

aminnnn......





p/s : Mintak maaf agak slow cikit berblog..aku manyak koje la......Huwaaaaaaaaaaaa.......


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

19 comments:

Deqla manjew said...

wahh.. entri sekali harung..hihi.. ok la tu kan mama cute...tp entri utk deqla xmo share ngan org lain tauu..wakakakakaka

Nyue said...

mama lela buat satu e3 utk 4org sekali gus..hehehee...

nyue paham mama lela...
happy belated besday buat semua nyea..

mama lela sihat ke? rindu dgn mama lela dan alesya..

kinara kinatara said...

selamat hari lahir untuk semua.....:)

rindunya nak berblog semula...

Tihara said...

happy birthday semua :)

Yumida Huda said...

slmt ulang tahun utk diorang
moga semakin murah rezki

Yana Libra said...

hepi belated besdau utk semua~~~ :D

Cik Aini said...

hahahhaha
x leh accept nih..buat skali harung suma.hahahha
ai pnya nti special tau mama Lela..xmo sharing2 bagai.ngeeeeee

LYAfrina said...

lya pon x smpt buat entri buat beliau.. lya pon sama..sgt2 bz.. tambah dgn mood kelaut sikit.. sbb masih x tenang lg x dpt result psl asya tu

Chic Na said...

birthday tapau la kiranya ni. hehehe..

Cik Nur™ said...

terbaek.. :)

HBB buat semua.. :)

Karukord jagau said...

laaa knp x masuk kan Deqla punya sekali kehkehkeh
eh terima kasih ye cute mama :)

Karukord jagau said...

x de button like ke...aku like nih ^_^

Cendol said...

cuteeee mamamamammama !!! cendol dtg melawat sini pd pukul 2.30 pagi waktu malaysia.semoga cute mama dan family sihat dan bahagia dan sentiasa berada dlm lindungannya :)

wan nurul hezrina abd halim said...

nak tiru jugak cara nie lela..nnt nurul copy boleh yea=)hb pada mereka semua

BaNu Syah said...

happy belated besday untuk mereka semua..

Si Matatajam said...

Alahai Akak Lagi la tak up entry untuk yg bertiga tu..masa tu line tenet rosak Lagi..

Si Matatajam said...

Anyway hepi belated besday utk arelan, Cikgu Etuza dan Masz..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

HBB utk semua..tahniah kak lela buat n3 sekali harung kah kah kah kah :p

Yana Libra said...

hepi besday buat mereka~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina