Wordless Wednesday #15

 
 
 
                                           Alesya                                       Mama

Nampak tamak kan..hahaa...
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

28 comments:

Cik Nur™ said...

hahahha...
Jangkit eh....

jaga2 jgn sampai typo.. :)

Chic Na said...

haha.. sama je anak & mama. ;)

Deqla manjew said...

oooo... mama arina dah pos yer ipad tu.. perghh... sakan la hang no..haha... ni bkn takat tamak dah ni lela oitt.. ni tahap membazir amalan syaitan dah ni.. hahahahahaha... ;p

ejulz said...

hahaha..

izan mama mia said...

bkn tamak cuma dia teruja

Mime MF said...

huhu byk screen di situ..;p

fairus mohamad noor said...

haha..amboiii...

Mrs Velentine said...

amboi anak beranak dgn teknolgi masing2

AyueJean AJ said...

Hahhaha..
Amboih 2 beranak ni.... =D

BERT said...

wah kemaein lagi hihi

fieda said...

tu dia...byk tu..

shazrina said...

amboi ...boleh jado workaholic due due ni ..

Cho Zila said...

kalau memang nak guna tak tamak kot...

Etuza Ezawarna said...

asas belajar komputer ni...

Yumida Huda said...

jangkit ngan nur..hehe
2 dlm satu....jimat masa kannn

Aine Ainun said...

hamboi....=))))''

eh..blog saya tuuuuuuuuuuuu=)))

Cik Aini said...

hahahahaha
dua beranak nama pun
eh dah smp eh yg mama Arina tu..best la lps ni mama Lela asyik on je lah :)

are_lin@yu said...

wahh mmg tamak ni.haha

QasehnyaRania said...

saya tak cakap mama yg cakap..hihi

free tak, jom join GA, nak:)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

Deq's Qienz said...

sama naik mama gan alesya nmpkk..hahaa maaf kak lama suda xsinggah jenguk dan mgkin lama lg selepas ini..maaf ya..kalo windu dq rajin² la whatsApp.hehee

HeNRieTTa JoSe said...

Sorg dua buah? Hehehe...sweet....

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg tammmmmak..huhu dunia tekno nak wat camno..huhu

Yana Libra said...

tu tab baru ye kak lela? hehe~ :)

Cinta Misteri said...

hahaha....alesya dah jangkit aunty Nur dia...jgn typo yeppp.

tab10.1 kelezzzzz alesya

Si Matatajam said...

Ha ha..like mother like doter tu.. IPad tu yg Lela beli kat Mama kan? Bestnya...merah menawan gitu..

Arina Shamsul said...

hahaha..

9n0L4 said...

huhuhu. elok la tu. due due tamak haloba ye. menurun dari sape ni agknye. :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

like mother like doter nih kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina