Risau...

 
Alesya cute mama sakit...
Die demam dah dua hari...Baik demam batuk pulak datang...
Bila die batuk teruk sampai muntah2...
Kecian anak mama...
Sedih pulak...
Aku kalau Alesya sakit, jadi tak tentu arah...
Hati ni rasa tak senang aje...
Oh anak mama,moga kamu sihat seperti biasa..
Bisa menangis mama tgok kamu sakit...
hmmmmm.....
 
 Tak mau berulang lagi..
(Pic ni masa Alesya Warded tahun lepas)
Tak sanggup......Argggghhhh....



p/s: Belum pon hantar borang cuti raya,cuti aku telah direjek dengan kejamnye......Argggghhhh... Bersabar lah wahai hati.....:(


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

30 comments:

@e_da said...

ala ciannya buah hati mak ong.. cecepat sembuh tau nanti kita nak raya ame-ame....

Masz Sidek said...

semoga alesya cepat sembuh...

alahai... tak de cuti raye la ni... ;'(

Cik Nur said...

moga alesya cepat sembuh ye.. :)

pstt..! nape cuti kena reject..? cuba minta sekali lagi ye...

wan nurul hezrina said...

ada sorang bidan mengurut kasi tau kalau anak ada batuk2 n dengar kahak kuat setiap bangun subuh selepas solat subuh dengan wuduk kita amik anak niat dalam hati supa dia baik dr penyakit n tiupkan pada ubun2.sebelum2 baca surah 3 kul baru tiup n niat..

lepastu angkat anak letak kat bahu n tepuk2 belakang badan betul2 kat tengah2 tulang rusuk sederhana kuat..kalu dia batuk2 teruk n muntah tu maknanya kahak kuar kalau tak kuar maybe kuar melalui najis..nurul sharing sbb pernah buat kat sofia n jadi petua2

etuza said...

masa anak2 kecil2 dulu memang kuat cabaran..apapun bila remaja..ada juga pusing pening karenah...banyakkan sabar ya.

9n0L4 said...

get well soon alesya. ;)

ieedaz @ mama_isha said...

Betul tu lela, kalau ank xsehat mmg xtentu arah kite dibuatnye..
Moga alesya cepat sembuh tau, nk raye ni leh collect duit raye! :-)

mizz miaizzati said...

alesya kenapa kak??? sabar je cuti kena rejek..adehh

Hans said...

semoga Alesya cepat sembuh
amin :-)

Chic Na said...

ciannye. get well soon alesya dear.

cian mama jugak sbb tak dapat cuti. sabar ye. ;)

Aine Ainun said...

Alahai ciannya die, acik doakan alesya cepat sembuh, nanti nk beraya kan...

Mst risaukan,
pnah masuk ward?mst serikkan..
mcm anak kak dieyna si hannah pon kurg sihat...

Nape? Cuti xlepas ye lela?

Cendol said...

ksiannye..moga Alesya semboh mcm biase n ceria2 selalu.sabo ye cute mama..dont cry.nak tisu?hehe knape cuti direjek dgn kejam?ape lagi?mngamuk lah dgn kejam!!haha

Dayana Bahar said...

Hannah akak pun baru kebah demamnya... huhu kalau anak sakit.. kerisauan kita berganda... semoga alesya cepat sembuh yer...

dayah SnoW Heuka said...

ala.. hpe cept sembuh.. anak sdara dayah y setahun tuh pon demam selsema batuk da seminggu.. g jumpe doc pon byk tempat. :( get well soon :)

ps:: cakap ngn bos.. saya pon mau balik raya maa.. ini tidak adik tidak adil bgiku~

Si Matatajam said...

M doakan Alesya cepat sembuh..M pun tak tahan tengok bebudak masuk ward..kesian...

Che Rosliza Che mat said...

Semoga alesya cepat sembuh...sekrg nie..memang musim orang demam..

Miss BaNu said...

sabar yer..moga alesya cepat sembuh dan ceria2 selalu..

Cik Aini said...

ciannyer..moga Alesya cepat2 sembuh ye..supaya mama Alesya x risau lagi :)

nape lak kena reject?
haishh mmg kejam lah itu boss..

Wanieys said...

qalief pun baru lega demam kak lela...musim kot skang ni...apa pun moga aleesya cpt sembuh

Yana Libra said...

ciannya..moga alesya cepat sembuh ye..

akak x cuti ke raya ni maknanya??

Deqla manjew said...

tentu la kan, dah nama pun anak mama.. mesti la risau.. get well soon alesya..

Deq's Qienz said...

kalo ank sakit mmg kite yg plg isau kan..muga alesya cepat sembuh ya :)

Karukord Jagau's said...

Alaaa kesiannya comey2 sorang ni....moga cpt sembuh ye...

izan mama mia said...

mg cepat sembuh yer...dan mg permohonan cuti tidak direjeck lagi...

dyabunga said...

semoga alesya cpt sembuh ye

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alesya cepat2 sihat ye :)

mekasih. salam kenal jugak dari saya ;)

Cinta Misteri said...

Alaaa Alesya syiannn nyer. CiM pun tak sanggup kalau anak2 warded. cukuplah 2 kali berkampung kat hospital masa anak CiM yg ke2 tue operation saluran nafas & saluran makan masa dia berumur 10bln & sthn lebeh dulu.

Jaga Alesya bebaik, dah nak raya nie :)

N.Aima K said...

get well soon shayang

Masha Meisters said...

nak raya ni masing2 demam melanda...semoga alesya terus sihat ye dear :)

Solehah Shamsuddin said...

alahai kciannya alesya.alesya dh sihat ke akak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina