Sepuloh Hengget Jerk

 
 
Hai.
Ingat lagi ke entri INI

Ni nak bagi jawapan nye ni: -







Sepuloh Hengget Jerk...




Kita tengok la sape yang terer tu...:)


 Terer kan diorang..hehehhe..Ramai yang teka ada 90 sen belakang die...hehehe
Ada gak yang teka banyak2 tapi tak tepat gak..hehehehe...cian die....
Jangan marah ye dik Waniey...Jawapan anda kurang tepat,sila cuba lain kali ye..hik hik hik....

Sepuluh hengget aje kasut yang ni,beli yang mahal kena conteng boleh bernanah hati mama ni...hik hik hik...
Yang ni kalau kena conteng pon tak la bernanah sangat la..huhuhuuuuuu....
 
Nak hadiah yek...
Belanje topap je boleh tak???
Bak sini no tel,nanti aku topapkan...
Okey tak tu?? okey aje la kot....hehehe
Lain kali kalu ada rezeki lebih boleh bagi adiah besau punye...:)
Okey daaaaa.....




p/s: Mood beraya ku dah terbang dek kerana satu kejadian...huuhuuu...sadis........



Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

24 comments:

Nazayiena said...

La sepuluh ringgit je.

are_lin@yu said...

blh bli 5 pasang ni..hehe

Cik Aini said...

adoii..
terleps la nk teka..hihihi
time tu x on9 :)

Cik Nur said...

ehh..sebelum terbang jauh cepatlah tangkapp..! heee... :)

murah tapi cantik..! nak satu sakut mcm tuuu..hihih

Cendol said...

perhh tererrr penembak tepattt ni.tahniah!

Yana Libra said...

kejadian apa kak???

Chic Na said...

terer la diorang. tepat 10 hengget rupanya jawapan dia. ish ish..

izan mama mia said...

tahniah pada peneka yg berjaya...mmg berbaloi..laa harga dia...kalau saya ,..mau borong 2/3..hihiih

Che Rosliza Che mat said...

sepuluh ringgit jer harganya...bertuah yg jawab betul tue..

Aine Ainun said...

Amnoi bergaya la alisya raya ni pakai kasut baru...mst cute kan...

pastu update gambar die pakai kasut ngan baju raya tau=))))

9n0L4 said...

huhu. tersasar pulak tekaan nya. tahniah pada yg tepat tu. ;)

Si Matatajam said...

Tahniah karukord ngan CIM... Adoi dapat topap ni best tu..

Deqla manjew said...

owh.. 10 hengget je... hurmm..bab meneka ni mmg failed sokmo deqla nih! haihh kejadian apakah?? seru mood tu blk k!!

BERT said...

aisehh.. saya teka tak tepat la plak hoho

norhidana said...

ohooo... 10 henget saja ek

dyabunga said...

haha..dya teka lebih RM 2 lah..haha

dayah SnoW Heuka said...

waaa mane aci kak hehhe :)) okeys :p saje gurau.. murah la tuh n berbaloi hehe... :D

Masz Sidek said...

tahniah kpd yg menang....


apa yg jadi sampai mood raya terbang??

LYAfrina said...

huhu..lya terlepas n3 tu,...
mujur harga murah je..kalo x.. mau meroyan gak kan

wan nurul hezrina said...

murah harga kasutnya2..tapi lawakan?berbaloi

Wanieys said...

muahahahaha...semua xbetul dlm banyak2 tu.....ala kiter kan sporting mn boleh marah2 kak lela ahaks :p

Karukord Jagau's said...

Waah....best2.
Mmg tepat jangkaan harga tu heheeee

Cinta Misteri said...

hahahaha....jgn taktau.. CiM takda anak pompuan, tapiiiiii suka bebenor mengusya kasut, baju, skirt, skaf dak2 pompuan ni. kalau terbekenan beli jerk utk anak sedara yg 2 org tue.

Lela, thanks hadiah topup tue. So, sempena Hari Raya yg bakal tiba ni, CiM berbesar hati nak bagi Alesya duit raya. Bagi kat Alesya ehhh, clamat ayie yaya kat alesya.

"sory bukan tak sudi, CiM pakai bil, camner nak topup?"

Masha Meisters said...

hihi....aku kira salah la ni....haha....padan muka aku!

seploh inget pun ok la...ada mcm 40 enget je ropenyer tu....hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina