Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

 
Selamat Hari Raya maaf zahir Batin...
 
Belum terlewat lagi kan nak ucapkan selamat hari raya pada kawan2 maya saya ni...
Baru ada kesempatan nak update blog ni...
Saya dapat cuti dua hari je untuk hari raya tau..tak sempat pon nak beraya ke mana,
Berulang alik ke umah emak dan mertua saje la...

Kat sini saya nak ucapkan terima kasih pada kawan2 yang sudi kirimkan kad raya buat saya...
Terima Kasih Banyak2 ye...
 
 
 Kad diterima dari

 Yang ini dari


Yang ni dari
 
Yang ni pulak dari
Ayu 

 
 Dan yang ini dari cik sweety kite...
(tak oki lagi ea blog die...)
 


Bantal bentuk hati dan pen tu adiah dari Fariza cikgu sekolah...
Hadiah ni dapat sempena segmen namakan blog untuk blog Fariza tu...
Mekasih ye..
Katanye bantal tu untuk Alesya...
Alesya memang sukannye....
Tapi bantal bucuk die tu die tetap sayang jugak..hehehehehe


p/s: terasa lain macam lak ayat aku kali ni..hehehe..maklumla lame dah tak berupdate....


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

23 comments:

etuza said...

cantik2 kad raya , selamat hari raya ya

Si Matatajam said...

Amboi cutenya bantal....thn dpn kita berbalas2 kad raya lagi na..

Cik Nur said...

selamat hari raya kak...!
nur juga baru berekesempatan mgudarakan diri ni..

apapun, alhamdulillah, selamat juga kad tu smpai ke tangan akak ye.. :)

Cinta Misteri said...

Selamat hari Raya.... nanti kita jumpa lagi aehhhh

N.Aima K said...


Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dear

izan mama mia said...

banyaknyer..kad raya..

Yana Libra said...

selamat hari raya kak~~~ :)

mesti alisha dapat banyak duit raya kan?? hehe..

Cendol said...

cute mama cute mama cute mama..heee rase bersalah pulok ni tak hntr kad raye tapi taun ni tak berkesempatn.takde sape nk tlg bwk ke pjbt pos.hmm

9n0L4 said...

nnt bantal love tu pun jadi bucuk jugak. hehehehe.

BERT said...

waaa banyak dapat kad.. meriah betul.. selamat hari raya ya..

dyabunga said...

dya tak update blog lgi..tbe2 hilg idea nk update.haha

Kazman / Sue said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin dari kami sekeluarga....

Karukord Jagau's said...

Slmt hari raya....

Bila nak buat open hauuuss :)

Ros said...

Assalamualaikum lelamaisara,

Selamat hari raya maaf zahir batin..

Syoknya dapat kad raya,cantik2 pulak tu he.he.he..

Rohani Hashim said...

cantik nya bantal tu...

Cik Aini said...

selamat hari raya mama alesya :)

mmg la kan,bila dh lama x berupdate ni,ayat yg dikarang pun jdi ke laut je.hehehe

Wanieys said...

selamat hari raya kak lela...maaf klu ada slh silap sepanjang kita kenal...waaaa nk juga bantal love tu

are_lin@yu said...

tak sempat lg nk wat entri kad raya..hhehe

Deqla manjew said...

selamat smpai pun kad raya deqla tu..hihi..kad lela pun dah dpt gak..mekaceh lalink.. =)

Chic Na said...

tomey tomey bantal tu. meh bagi acik meh. huhu..

Solehah Shamsuddin said...

selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kak lela...

Masha Meisters said...

ei....dye dapat bantal busuk la....kekekeke

wan nurul hezrina said...

banyakknyer kad raya..aah lah k blog sweety2 kenapa ek..rindu dah kat dier

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina