Ole2 Dari Pulau Tioman

 
 
 
Masih ingat tak N3 INI

Hari ini nak umumkan siapa yang layak mendapat ole2 tu...
Ole2 tu tak seberapa pon,tapi memang niat dihati ni nak bagi kat follower blog Cute Mama ni...
Nak beri pada semua tak mampu la pulak kan..heheh...jadinye saya pilih la ye...
Kita tengok sape yang kena...






 Tgok tu..sapa yang kena...Hari tu aku bagitau nak bagi pada top commentor  yang no 1 kan...
Tgok la tu sapa No 1 tu...
Tak lain tak bukan dia adalah....
 
CIK NUR
 
Tahniah Nur
Terima kasih ye selalu komen n3 Blog ni..:) 

Eh jap ada lagi...Aku hari ni baik hati la...aku nak bagi kat top commentor  yang no 2 jugak...
Boleh kan, tak sapa nak marah pon kan...hehehhee
Tgok la tu sapa no 2 tu
Tak lain tak bukan dia adalah....  
 
 
9noL4 
 
Tahniah ye..
Terima kasih selalu tinggalkan komen kat n3 blog ni..
 
Insyaallah ole2 tu akan aku kirimkan sebelum Hari raya ni.
Jadi kamu2 tu sila tinggalkan alamat dan no tel ye..:)
 
 
 
p/s : Nampaknye Ahli GSF jugak yang kena kan...Sayang GSF!!!!
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

24 comments:

Cik Nur said...

sama2 kaseh.. xsangak nur bertuah di bulan yg mulia ni.. :)

terima kaseh ye kaka, umunkan nama nur..dan tahniah juga buat akak jaa.. :)

jap, nur nak send alamat dan no.phone di komen yg lain.. hihihi.. :)

apapun2 terima kaseh sekali lagi.. :)

ieedaz @ mama_isha said...

Walaupun xdpt ole2, tp ade gak dlm list tu hihii...
Tahniah pd yg bertuah!:-)

Masha Meisters said...

eh!!!! aku dah corot la....hihi

Arina Shamsul said...

Tahniah...mereka mmg peromen tegar...eh? Pengomen tegar..hinihi

Si Matatajam said...

Mmg tak dapat la nak bersaing ngan depa..hu hu rajin depa dok mengomen..tahniah frens..

Chic Na said...

tahniah nur & jaa. of cos la GSF memang awesome. :)

|shuhadaothman|TM said...

waaa. tahniah nur & 9noL4 ^^

~Sweet Honesty~ said...

wahh....tahniah to the winnerss.. cik nur slalu benasib baik.. org baik dapat la ganjarannya..

etuza said...

tahniah, tak tersenarai tapi nampak kawan2 blog lain..tahniah semua ya..
selamat berpuasa

Aine Ainun said...

Alaaaaa....
AA dah ketinggalan=)))

Cinta Misteri said...

Congrats utk Cik Nur & Fariza

Wanieys said...

tahniah tuk mereka berdua :))

Deq's Qienz said...

diorang nihh mmg ramah2 belaka la..hehee suke bekawan gan mereka..kak lela pon peramah jugakk

izan mama mia said...

tahniah...mmg tak taerlawan kehebatan mereka...hihiih

9n0L4 said...

yeayyyyyyyyyyy. hehe. mekasihhh. ;)

Nyue said...

wahhhh....huhuhu bgs betul ahli GSF nie....nyue ucap tahniah kpd ciknur & 9noL4 :)

QasehnyaRania said...

tahniah pada mereka ;)

Cik Aini said...

tahniah2..
wpun x dpt x kisah lah jji GSF yg dapt..mmg awesome lah GSF :)

wan nurul hezrina said...

tahniah korang.mesti dapat duit raya..hikhik

syiela said...

tahniah pada mereka berdua.. dapat ole2 lagi

Cendol said...

wawww tahniah cik nur,cikgu fariza!depa mmg rajin komen komengg.hihi

izz iizza said...

tahniah pada pemenang..:)

dyabunga said...

tahniah tuk cik nur dan cikgu fariza..=)

Yana Libra said...

hehe..tahniah cik nur & kak jaa~~~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina