Nak tengok versi Ammar dgn Nadira?

 
Nak tengok versi Ammar dgn Nadira?
Jom tengok di Tonton skrg! #dejavudikinabalu - 
  
  

p/s :Dua2 ending si Amar tu kesihan kan..hehehhee


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

23 comments:

BERT said...

layan cite ni kejap je.. patu tak minat pulak nk tengo.. dah abih upenye ye

~Sweet Honesty~ said...

ohh..;ada ending lain pulakk..huhuhu

9n0L4 said...

ni baru betul dgn ammar. hehe.

Cendol said...

hihihikks malas nak tengok..tlg kelik je le.cute mama cute mama cute mama

Miss BaNu said...

x pernah tengok lgi..tpi rasa mcm best je cite nih kan..

ieedaz @ mama_isha said...

Xlayan citer ni huuuhuuuu :-)

Yana Libra said...

tak tengok pun..tak tahu..hehe~~ :P

~didiey~ said...

hehe...sy suka nadirah dgn bazli:)

salam kenal dari didiey=)

Karukord Jagau's said...

alaa....kita x minat filem ni....kihkihkihkih

Chic Na said...

ni mesti peminat setia ni. hehe.. cik na tak tengok la.

Mia Meymi said...

mia baru je selesai tngok crita ni kt tonton..ksian ammar tu kn..

Cik Nur said...

nak tgk..tapi tenet very2 selow..!huhuhuh

N.Aima K said...

:( saya tengok awal-awal episod drama ni je lepastu susah nak maintain sbb sebok kat dapur hmm

Si Matatajam said...

Ha ha baru ja layan dua2 versi tu kat Tonton...Sian bazli...

Lyaa Suriany said...

xsempat layan lagi sbb tenet lembap
sob sob

etuza said...

ingatkan siapa..lakonan pula. Lum tengok ni ya..dah ketinggalan, kadang2 suka juga beberapa pelakon handal Malaysia...

Masha Meisters said...

hmmmm...xbest!!!!!!

Wanieys said...

ala xdan nk tgk lagi la huhu

wan nurul hezrina said...

tgk curik2 banyak tak tgk dr tgk.huhu.dok tgk citer kartun si merah

syiela said...

tak layan citer ni.. layan si kembar je.. hehehhe

N.Aima K said...

dear saya x dapat tinggl komen kat cni asyik dpt error dr gmail :(

Rohani Hashim said...

ahaha btol kan, dua dua ending sedih.tp lg suka amar kot ngn nadhira;)

dyabunga said...

kesian amar..xdpt nadira..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina