Group Segar Follower Bunga Hati Mama


Pagi tadi buka blog tgok2 follower aku dah bertambah dengan mendadak...Rupe2 nama aku 
tersenarai menjadi ahli dalam Group Segar Follower Bunga Hati Mama...
Hehehe...apakah itu ...

Jom kite follow sini : -


Sudah berusaha follow semua ahli2 group...Harap2 jgn ada tertinggal...Kalu ada yg tertinggal bgtau ye....


Dan ini adalah senarai ahli2 Group Segar Follower Bunga Hati Mama : -


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

16 comments:

Aine Ainun said...

Sy lame da follow kan kan;)

Cik Nur said...

salam kenal.. :)

lelamaisara said...

betul2 tu Aine Ainun

Salam kenal Cik Nur

Arina Shamsul said...

terima kasih atas sokongan dan entri ini ye dear :)

semoga perkenalan kita berkekalan sehinggah menjadi satu persahabatan yang utuh.:)

alesya saya sekarang suda genap setahun 1 bulan 2 minggu dan satu hari..hihi.alesya kamu pulak berapa?ngeee

lelamaisara said...

Amin...

Alesya saye genap setahun 9 bulan 3 minggu...hehehe..jadi anak saye kakak la ye...

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..mama-mama ne sebok citer sal anak pulok la yee...jeles i .. hihi

dyabunga said...

salam perkenalan.. dya bunga bukan dyna bunga..hehe

dyabunga said...

salam perkenalan.. dya bunga bukan dyna bunga..hehe

lelamaisara said...

Mintak Maaf Dya Bunga...:)

9n0L4 said...

terbaikkkk. welcome to the club. ;)

Arina Shamsul said...

alololo..cian danish..huh terbayang rasa berpisah dengan anak ni,biarpun tak pernah berpisah lagi tapi,walau terpisah sehari hati sudah terlalu ridu rasanya..hihihi

ch@ said...

salam perkenalan, nak follow gaklah, tgk icha comel tu. eh? kita pun ada anak saudara nama icha. tapi my icha tu, lasak kus semangat sebab dia seorang perempuan drpd 3 beradik. hehe.

lelamaisara said...

Betul la arina...berpisah sekejap pon dah teringat2 kan....

Ch@ tq follow sini...
Salam kenal...

etuza said...

Asalam..
Mohon maaf ya, baru jejak ke sini..tak terkejar dek masa..amat limited.
dan link ya..

Masha Meisters said...

erm.....aku pun dah masuk jugak....hehehe

Cik Aini said...

eh2..kita pon ada lah.hehehe
x tearsa kan cepatnya..rs mcm br je jd fmly gsf..rupanya dr bulan 3 lagi kan..

moga ukhuwah antara kita bpnjangan selamanya..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina