Tak boleh satu kena DUA!!




Jangan ada yang jemu..rini nak cerita pasal anak2 lagi...heee...
Anak aku sowang je, yang sowang lagi tu Danish..sepupu Alesya...


Sudah 2 malam bermalam dekat rumah mertua..Hubby kate nak temankan Danish..Kesian die tak ada kawan...
Aku setuju aje, tak kisah..Tak ape la pergi kerja jauh sedikit.

Dekat rumah mak dah macam ape dah...Sudah macam kapal karam dikerjakan budak dua orang ni...Kemaskan lepas bape minit sepah balik..Hahaa...Mak kate tak kuase nak kemas lagi..hihihi..Kesian mak, tapi aku tengok die happy layan budak dua ni..Almaklumla,tu la dua orang cucu yang die ada setakat ni..Sorang lelaki sorang perempuan...

Anak mak pon dua orang jugak sorang perempuan ( Mak lOng Cha) sorang lagi lelaki ( Hubby aku la tu, papa Alesya).


MAlam tadi bawak budak2 ni jalan2...Hubby belikan diorang menan...Danish nak motor..Cha pon nak..Danish Nak otromen Cha pon nak...Haaa... tak leh beli satu KENA BELI DUA!!!

Kalau tak beli dua karang mereka berebut dan bergaduh...Cha akan gigit Danish..Boleh tahan tu..Danish diam aje merajuk..Cha pulak yang melalak menangis...Dah gigit orang die pulak yang nangis...Anak2...Heee...
Seronok sebenarnya tengok gelagak mereka.terhibur..lupe sekejap masalah yang ada..biarpon kadang2 mereka brgaduh..Meriah...



Minum Susu pon nak sama2..Abg nak minum adik pon nak jugak...


.Bila la aku nak ada anak lagi kan...


Kalau nak ada anak nak bb boy plak la..Heeeeee berangan...

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

13 comments:

Dieyna said...

happy sikit danish.. takdelah dia rndukan sangat ibunya hehe sweet je dorang

lelamaisara said...

YelaH...tUla harapan kitaorang...

~Sweet Honesty~ said...

hehe..tambah lagi kang kena bli 3 pulok..

Aine Ainun said...

Comey..cute..!

mzhany said...

hehehe kena la beli dua, kalau tak nanti kan merajuk lak...

Chic Na said...

dh ceria nmpk Danish tu. meriah je rumah kalau ada budak2 kan. :)

Misya Mialen said...

best kan bila jadi 3.;D insyallah, sy doakan awak akan dpt bb lagi.;D

lelamaisara said...

Kalu bleh nak dapat bb kembar...hehehe...berangan..

Cik Nur said...

olololo..comeii..!

eLLa n aLia said...

ololo.. comelnya..

Masha Meisters said...

boleh jadi gaduh kalau beli satu je tu....kikiii

Cik Aini said...

baru best bl tgk Icha ada kwn..cepat2..kasi Icha kawan kaih.hahaha

9n0L4 said...

minum susu pun berjemaah. hehe. comel. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina