GSF Gathering Melaka ( Aktiviti Gelak Sakan)

 
Hai...sihat idak?? dah lame nye n3 ni tertangguh...Mintak maaf ye... Tapi rase nye sudah ramai ahli GSF yang dah up n3 kan kan...Tapi nye kan kan,tak mau la ketinggalan...nanti tak ada kenangan pulak kan kan...
Jadinya kat sini daku up jugak n3 aktiviti kami tempoh hari...

Aktiviti gelak sakan 
 
Perbincangan bagi menentukan kumpulan...

kumpulan A 
Mama Arina, Deqla, Nyue ,Niza,eh....Ai mane?????
Tersalah up pic la...acam mane ni?? heee
Tak pe la aku tepek pic Ai sesorang je la ea..heee jangan marah Ai...

Ai...( Ahli  Kump. A )

Kump. B 
Aku,Siti Kak M,Nur dan Ayu..
Alesya tak termasuk ea...
Aku pelik cikit gambar ni,nape la aku tengok tempat lain kan....hee

Aktiviti kami pada petang itu:

Permainan kembar siang

Permainan ini saja kump.A menang yang lain semua kump.B menang..terer kan..hehehe
Korang tenung aje la gambar2 yang disajikan tu...kalu nak dialog sila ke blog mama Arina ye...Hee



Permainan Getah Asmara
dan
 coklat dalam tepung





 Sebelum permainan
Semua cun cun berlaka...
 
 
  Selepas permainan...
Semua pon masih cun....heheheh terlebih cun ..Maklum la bedak tepong tebal seinci....hahahha
 
 
Permainan sambut belon
dan 
makan sampai licin   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Betui ke nama permainan ni...sebenarnye aku tak ingat sudah..hehehe..Maklum la nama permainan unik sungguh..hehe
Masa permainan ini berlangsung semua gelak sakan aje...memang tak boleh bla la kata orang...heee...

Memang seronok sangat masa tu tau...
Sebelah malam kami ada lagi aktiviti...
Karang la sambung..Dah time patient nak ending pulak...stop dulu ye...
 
 

p/s : Korang nak tau masa mula2 tunggu korang kat chalet tu kan,punye la berdebar2..heheheh..Boleh tak senang duduk gitu...heee..sampai Alesya naik bosan terus nak ajak balik...hahahha
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

22 comments:

Cik Nur said...

aiceehh..adik comel tu ajak balik ye..hihihih..

lepas dah jumpe ramai2 dia ajak balik jugak ke kak..?

senyum sorg2 tau bila baca..psst..aktiviti malam tu, xperlulah letak pic nur karok tu....hhahahah

Deqla manjew said...

deqla dah habis up entri pasal gathering ni..sampai part 4 kot.. hahaha.. punye la pjg nk citer.. rasanya yg x join tu muntah pelangi baca..hikhik... berdebar? awatnya lela.. haha.. dah mcm nk akad nikoh yer bak kata mama.. :p

Mrs Velentine said...

amboi mcm debaran pengantin pulak ek tggu drg

BaNu Syah said...

hehe seronok tgk gsf semua happy2 masa gathering tu

Chic Na said...

memang asyik nak tergelak je tengok gambar korang2 semua. apepun kenangan manis ni kan. hope dpt jumpa lela jgk suatu hari nanti. ;)

Nyue said...

nyue dtg baca e3 mama lela....huhu...sampai hr ni masih terasa sweet kan....rindu je, best kot main...eheehehe...

Misz Mieza said...

Dah baca banyak entri dari GSFian lain yang join gathering tu.. Happening sangat tengok.. Jellessss.. Huhu..

Misz Mieza said...

Pssst! Klik2 Nuff Lela skali alang2 terjah.. Hehe..

*Jangan publish komen ni*

P/S : Lepas ni kalau Mieza komen 'DONE' tu maksdunya Mieza dah klik iklan Nuff terbaru Lela k! ^_~

Arina Shamsul said...

muahahahahaha..kalau tengok gambar2 ni je,mesti gelak..kalau ingat kenangan2 kita je mesti gelak.tapi kalau ingat perpisahan kita je mesti sedih..huhuhu..

moga ALLAH pertemukan kita semula dear :)

miss u :) miss u all :)uhuk

Yana Libra said...

seronok tengok~ :)

Si Matatajam said...

Perasaan masa tunggu kami tu macam nak akad nikah tak Lela..ha ha ha.....hadoi..asal tengok pict tepung gomak mesti x menahan pecah perut tau.. Terngiang-ngiang lagi kat telinga akak ni pasal Lela kata akak jahat sebab akak kata kat Lela ni mesti jadi punca kekalahan ni.,hak hak hak..saja tau akak suka usik Lela sb Lela ni malu2 meow..ha ha.. Tapi kita la Juara..yeayyy..

Solehah Shamsuddin said...

banyak juga aktiviti nya. bestnya korang gi sana :)

Cik Aini said...

hahahaha
Ai tukang amik pic Kumpulan tu yg Ai xdo..tp disebabkan Mama Lela dah letak pic gedabak ai tu..so x marah lah..hahahaha

wpun dah tgk berulang kali..tp still x jemu..stil masih gelak lagi.hahahaha

rindu sama kamo lah mama Lela..
Ai pun berdebar tau masa nk jumpa sbb dorang suma soh Ai yg tepon mama Lela..hihihi

aReLaN said...

bestnya la kan. eh jap, GSF memang takde lelaki selain saya ke???hehehe

are_lin@yu said...

hihihi lawaklha tengiang2 dok gelak sakan kat sana..rsa lama dh tak gelak besar..abs sgla tkanan..hahaha

Misz Mieza said...

Hai Lela!

Pasal PMCVC tu so far ramai yang bagi feedback positif. Even puan Felinna (pengasas) produk ni sendiri pun amalkan makan. =)

For more info boleh tengok kat sini :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.512564832122219.120473.313970201981684&type=3

Misz Mieza said...

Hai Lela!

Pasal Felinna Vitamin C Plus Pure Marine Collagen tu, so far ramai yang bagi feddback positif. Even Puan Felinna (pengasas produk) pun guna..

Boleh refer sini untuk maklumat lanjut :-

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.512564832122219.120473.313970201981684&type=3

9n0L4 said...

mmg dah double muntah pelangi dah ni. hehehe.

LYAfrina said...

walaupon x ramai y hadir.. tp byk xtvt y bjln n mmg nmpk meriah n happening..hope lps ni leh join klo ade lagi gathering

wan nurul hezrina abd halim said...

dalam banyak2 mainan memang nurul paling takut kalau ada mainan suruh tiup belon sampai pecah.mmg takot

Dayana Bahar said...

seronoknya. mesti mengilai- ngilai dah tu... semoga ikatan berpanjangan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg meriah n happening la....baca n3 yg lain yg join pn enjoy jer hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina