Ilmu Penunduk Suami

 
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

31 comments:

Deqla manjew said...

eh mn entrinya? deqla x nmpk la.. lela upload gmbo eh? huhu

Mrs Velentine said...

setuju

Yana Libra said...

hehe..nice kak~~ :)

Misz Mieza said...

Loikeee! ^_^ DONE!

Etuza Ezawarna said...

memang para suami suka bila isteri sentiasa lawa lah...manja2 semua tu bonus..

Cinta Misteri said...

urmmmm....tambah lg 1, keep maintain body.

auwwwwwmmmm....sexy

Cik Nur said...

mesti akak dah cuba buatkan..
hihihi

Pendekar Berkuda said...

SEXY itulah yang sepatutnya ada kepada setiap isteri...

percayalah..lelaki suka isteri dia seksi..tapi bukan kat luar la...

Jenguk juga Tutorial Cara Buat Auto Resize Untuk Image Pada Entry atau Widgets

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

UAI terbaekkkkk

izan mama mia said...

heehehhe...yg seksi tu sll ramai yg lupa...lebih baik bersolek seksi ddk dirumah dr buat begitu kalau bila nak keluar g kerja atau g jejalan

Yumida Huda said...

hehehe..sokong3x...kene try ni

Cik Aini said...

hehehehehee
bagus2..mama Lela cuba tau..kalo berkesan nti jgn lupa inform no.hehehe

dya bunga said...

hihi..btl2..

kinara kinatara said...

krik krik,..
bilalah kina nak kawin nie..huhu..:)

Dayana Bahar said...

Hehe... info menarik

Cendol said...

wowww wowwww tu dia cute mama kasi tips!!haha hi kak :) cendol dtg buat sepah sini.tak nak kemas :P

Karukord jagau said...

tmbh dgn sexy tu...betul2 :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

husband wani lambat plak nk balik nak juga "sexy mexy" kat dia muahahhaaha :p

Chic Na said...

auwwww.. sexy. huhu.. senang je kan tak yah jumpa bomoh bagai.

lela.. cikna datang! ;)

down ops said...

nampak sama,,tapi bukang dia.. hehehe.. http://ysmcdn.com/share/my/2567/3200905

محمد رازيق said...

wah. ni kena share ngan future wife ni. hehe

aReLaN said...

memang sokong.hehehe

ingathanafi said...

boleh tahan petua itu.harap diamalkan oleh para isteri ..

Cinta Misteri said...

aummmmm.....dtg lagi refresh ilmu

Yumida Huda said...

tag sis:

http://umikasum.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak_29.html

Solehah Shamsuddin said...

hehe lucunya tips ni... :)

wan nurul hezrina abd halim said...

sedap mata suami pandang kalau comot2 tak lalu.hahahaha

9n0L4 said...

agreed 100 percent. hehe. wajib istiqamah. hihi.

shuhadaothman said...

xdo laki lagi la. uhukuhuk. haha

are_lin@yu said...

hehe sweet ;)

BaNu Syah said...

hahaha setuju =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina