GSF Gathering Melaka ( Aktiviti Malam)

 
 
Aikkk tak habis2 kan..hehehhe...tak ape la kan..tak marah kan...
Kali ni ni nak tepek gambar aktiviti kami waktu malam pulak la...kecian nanti gambar tu tak di upload dalam blog..Gambar2 tu pon nak glamer jugak kan..hahahha
 
 Sebelum melantak kami berposing-posing dulu la kan....
 
 Kecian kak M, Waktu ni anaknye khalish demam...

 Para isteri sibuk berposing,si suami bertungkus lumus menyediakan bbq ....hehehe
Kalau mereka tak de tak makan bbq la kitaorang..jawabnya makan nasik lemak berlaukkan tembikai sajo la..hahhaha
Terima Kasih En Razi( Suamiku) dan En Matlin( Suami Mama Arina)
 
Time untuk makan....Wah...seronok makan bersama sambil berbual dan berposing..:)
 
 Malam Tu, Mama Arina sempat buat surprise untuk suaminya...Surprise sempena hari lahir suami Mama...
Happy Birthday untuk suami mama,ritu lupe nak wish..
Semoga keluarga Mama sentiasa di rahmati Allah..
 
 Ni Deqla, juara karaoke pada malam tu...Sedap sunggu suara Deqla...
Lagi seorang yang suara nya sedap ialah  Nur...Tapi Nur dah  warning aku awal2...Heee..
Die kata jangan tepek gambar die kat sini..hahhaha...pandai Nur kan...Tak ape la Nur akak tukar dengan gambar akak la...heee..boleh kan kan....

 
NI dia....bukti aku karaoke pada malam tu..hahahha
Belasah je nyanyi walaupon suara tak sedap..hahha
 Tengok tu semua terpegun dengar Deqla nyanyi tau....
Deqla nak sign boleh..heee

 Yang ni dialog nye sila rujuk  DISINI..hee


Lepas puas karaoke kami buat aktiviti pertukaran hadiah pulak...
Rasanye dah jam 12 malam jugak masa tu...
 
 Kumpulan B Sebagai Juara aktiviti gelak sakan dapat 3 Hamper...Yeaaaaahhhhh...
 
 Kump A dapat 2 hamper je..hee,jadi la kan dari tak de..
 
 
 Hamper dan hadiah yang dibawa ke Melaka tempoh hari..
( Hamper sponsor daripada suami Mama Arina,Terima Kasih)
 
 Yang Ini kami melaram dengan hadiah pemberian Dya..Terima Kasih Dya walaupon tak datang tapi sempat juga kirimkan hadiah...
 
 
Ni dia keychain comil dari Dya..
Ada lagi satu hadiah yang dikirimkan oleh Waniey,tapi aku tak de pic hadiah dari waniey tu....Hadiah waniey tu dapat kepada Mama Arina hasil cabutan bertuah...Tahniah..

 
 
Siapa yang dapat hadiah siapa ni??jeng jeng jeng...
 
 
Hadiah No 1 Daripada Nur dapat kepada Ayu...
 
 
 Hadiah No 2 Daripada sayeeee, dapat kepada Nyue...
Hadiah No3 daripada Ayu dapat kepada Ai..
 
 Hadiah No 4 hadiah daripada Deqla dapat kepada Nur...

Hadiah No 5 daripada Nyue dapat kepada Deqla..
 
 
Hadiah No 6 daripada Kak M dapat kepada Mama Arina ...
 
 
Hadiah no 7 daripada Mama Arina dapat kepada Kak M....( Macam janji pulak mereka ni..Hee)
 

Hadiah No 8 daripada Ai dapat kepada sayeeeee...yeaaaahhh..Terima Kasih Ai..
 
 
 
Nak tau ape hadiah yang kami dapat...
Taraaaaaa....
 
Best kan hadiah masing2..:)
 
Eh jangan ingat tak de hadiah lagi tau...ada lagi... 

 Hadiah daripada Kak M...Keychain bentuk kipas dan minyak gamat..
Terima Kasih Kak M..

 Hadiah Daripada Nur, Beg comil yang berwarna purple....Cute beg ni..
Terima Kasih Nur..

 Hadiah daripada Mama Arina,keychain,Tudung dan sekeping kad ucapan...
Terima Kasih Mama...

Hadiah daripda Ai, Brooch yang cantik...
Terima Kasih Ai.Akan ku sematkan di tudung ku nanti..:)


Lepas pertukaran hadiah tu kami semua berbual panjang..Macam2 topic pon ado..Seronok betui la...
Sampai jam 3 pagi juga kami berbual...Tak de ganbar pulak kan masa ni..heheh..
Okey la ade lagi satu n3 kot lepas ni..hehhehe..Last n3 pasal ghathering ni.....Jangan marah ea :p


p/s : orang lain dah sibuk post n3 hal lain aku masih cecite pasal ghatering ni lagi..heheeee..tak leh lupe la, Windu saat tu..:)
 
 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

35 comments:

are_lin@yu said...

masih tengiang2 suasana kat sana baca entri k.lela..hihi..rindu la..kdg2 sebak jgk..wargghh..jom repeat blk..hikhik

Cik Nur said...

akan setiasa tersenyum bila baca pasal gathering ni tau..hihihi.. :)

xpe kak.. ganti gambar akak pun ok..hihi..

sebenarnya suara tu sumbangkan malam tu..hahahahha....

Yana Libra said...

bestnye~~~ :D

jaakechik said...

meriah ngan aktiviti..suka sgt tengok! semuanya sporting!

Mimie said...

huhuhu....seronoknye la ai

TiranaAduka said...

jeles i tau

Misz Mieza said...

Seronoknya dapat banyak hadiah! ^_^

Deqla manjew said...

amboiiii...saja wat malu deqla tau..x aci x letak gmbr nur...huhuhu...sore deqla cannot go la lela oittt... main belasah nyanyi gak tu...xpela lela, up je entri lg..deqla x bosan pun baca...hahaha...(cuba kalo x join mahu pns ati..hikhik)...rindu kngn tu..rindu lela... :)













Cik Aini said...

hehehehe
even 10 kali hupdate pun xjemu baca tau,memori sentiasa terpahat di hati...eh baru pasan byk pic ai dok kat sebelah mama Lela lah..kiranya kat mana ada mama Lela...kat situ lah ai kan.hahahaha

qendu lah nk bergelak tawa mcm aritu..bila eh..bila lg...huhuhu

QasehnyaRania said...

as-salam..
mmg best kan.
teringin nak join tp bukan GSF :D

semoga ukhwah yg terjalin berkekalan.amin ;D

N.Aima K said...

datang ziarah!!

wan nurul hezrina abd halim said...

hehe tak join mmg panas atii deqla oiit..seronok tgk korang gumbira..banyak nyer adiah=)

ieedaz @ mama_isha said...

seronok nyer korang...penuh dgn aktiviti yer..best!

Arina Shamsul said...

eh? mama tak komen lagi ke entri ni? nak komen "HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAH i miss u je la"..kekeke.

BERT said...

bestnye! kompom meriahh!!

Si Matatajam said...

Mengimbau kenangan Terindah kita bersama..Sweetnya rasa..rindu kat semua...

Dayana Bahar said...

seronok ye korang.. hehe bersuka ria.. semoga ada gathering ke dua..

me shuhada said...

Seronoknya ada gathering macam ni... meriah betul dgn hadiah masing2 ye!

Salam ziarah!

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya....jeles tgk...hihihi

Nora Karim said...

Wah... seronoknya semua.... jeles..

Etuza Ezawarna said...

Mana tu cik Nur, bukan apa nak tahu gambar cik nur, sebab hari jumaat lalu etuza dapat kiriman dari cik Nur

kak nora said...

meriah..banyak hadiah..

dya bunga said...

pic yg pertama tu, muka ayu nampak lain lah..hehehe..

kinara kinatara said...

k.m memang awet muda..:)

kinara kinatara said...

k.m memang awet muda..:)

LYAfrina said...

nmpk kemeriahannya.. part tuko2 hadiah tu best

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wahhhh kak lela dpt byk hadiah bestnyerrrr

Mrs Velentine said...

Lepas ni buat kat Sabah K..hehe

deq's qienz said...

bestnya..byk adiah

محمد رازيق said...

wah. syoknya. jeles sy ni. hehe. btw salam kenal.

aReLaN said...

jeles lak rasanya tengok korang sume. wuuuu

Cho Zila said...

wau syioknyer jumpa-jumpaan.. gembira nampaknyer semua orang... jeles akakni ha... btw memang jumpa ngan kawan blogger best...

Cinta Misteri said...

tukar2 hadiah yg paling best kannn....karoke msti tk best sbb asyik2 deqla, lps deqla...deqla lg. lpstu masih lg deqla, asyik laaa deqla. lps dewla...deqla...then deqlaaaaaaa lagiiiii.....

hehehe....nxtime klau CiM ada, tknk bg mic kt deqla. biak pi laaa walaupun suara CiM tk sdp

wan nurul hezrina abd halim said...

datang jenguk lela di pagi yang indah=)salam jumaat

9n0L4 said...

sob sob sobsssss. huhu. jelesnye tgk korang sume. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina