GSF Ghatering Melaka (Last Episod)

 
Heehe...siap ade last episod gitu...saje je...
Tak de ape pon nak story cume rindu same orang2 ini...
 
 
 
Deqla
 
Nur
 
  Nyue
 
 
Kak M
 
  Ai
 
Ayu
 
 
 Mama Arina
 
 
 
 
 
Moga satu hari nanti kita akan dapat berjumpa lagi...:) 
 
 
 


p/s : Terima Kasih sebab sudi jadi sahabat saya:)
Teringin nak jumpe sahabat blogger yang lain :)

 

Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

23 comments:

Deqla manjew said...

rindu lela dan alesya yg malu2 meow tu jugakkk...inshaAllah pjg umo moga kite berjumpa lagi ye lela.. :)

QasehnyaRania said...

mmm..camna uols boleh join GSF ye..maaf le ciksu ketinggalan hari tu sbb adik meninggal kan.so, blog tak berupdate selama 3 bulan..huhu


mmg happening.jumpa kawan alam maya kan :D

Misz Mieza said...

Siap ada last epsidod lagi tu.. heheh.. Nanti buatlah gathering kat tempat lain pulak.. Mana tau boleh join.. Tu pun kalau terbuka untuk bukan ahlis GSF sekalilah.. Huhu~~

Cik Nur said...

sama2 kaseh kak.. :)

terima kaseh juga sudi jadi sahabat nur... :)

rindu akak dan alesya... :)

Solehah Shamsuddin said...

ble solehah tengok ni, terasa rugi lak xjoin gathering ni. insya-Allah kalau da peluang lg wt gathering cmni, solehah akan cuba ikuti :)

BERT said...

besnye.. nampak akrab skali.. dari kawan di alam maya kini ketemu..

are_lin@yu said...

rindu2...hihi.moga suatu hari nanti kta jumpa lg eh.hehe

Cik Aini said...

in Shaa Allah..
moga dpt bjumpa & bermesra lagik..
qendu sentiasa dtg bertandang tau..even 10 kali hupdate pun ttp x jemu membaca.huhuhu

qendu sama kamoo mama Lela ..

❤Kamsiah❤ said...

semuanya comei2..vouge2...:)

Nyue said...

semoga disatu masa kita akan berjumpe ag mama lela...miss u so muchh...

izan mama mia said...

wah semua pose baik punya..hihi

Mrs Velentine said...

comel bah kamu semua..bah next year buat d sabah..hehe

Cho Zila said...

mestiler episod by episod sebab banyak gambarkan.... yang glamer pastilah kak long...

Yana Libra said...

jeleslah..tak rindu sy ke kak?? huhu~ :p

Cinta Misteri said...

hahaha....confirm dh penamat ni...

dya bunga said...

byknya gambar..jeles2..

imkaberita said...

nice pic :D

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul aminkan yea...lela tang tongsil2 mcm dah ok tapi kena proceed operation sbb berulang2..bulan 5..jauh lagi dan kena 3,4 kali..kena jaga makan lh..takleh panas sgt takleh sejuk sgt

9n0L4 said...

bile kite nak jumpe ni lela. ;)

Si Matatajam said...

Harap2 dapat la berjumpa lagi..rindu sgt ngan semua..sedih sb tak dapat berwassap cam dulu..huwaaaa

LYAfrina said...

wah..kemain bposing.. bestnyer.. insyllah.klo lps ni ada lg & xde apa2 hal , nk join gak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

weeee bestnyerrr..ada jodoh kita jumpa yer kak lela

Chic Na said...

nasib baik dah last episod. kalau tak bertambah2 jeles cikna tau. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina