Monday Blues

 
 
Hari ini aku kerja macam biasa...Tapi hati dan perasaan aku tak de kat tempat kerja...
Huu..kenapa jadi macam tu...Hmm...
Alesyaku tak sihat...Bile si comil aku tu tak sihat aku jadi tak tentu rase...
Wisau..
Alesya jarang juga sakit tapi kalu die sakit agak teruk juga....
Alesya sekali lagi terkena jangkitan sakit kaki tangan dan mulut..
Kali ini teruk jugak aku tengok..bibir die bengkak sudah..Kesihanye...Tapi Alesya dah besar kurang juga rengeknye berbanding masa die kena tahun lalu...

Semoga anak mama cepat sembuh sayang...
Ya Allah kau lindungi la anakku....
 
 
 
 
p/s : Mama risaukan kamu sayang,kalu mama boleh tanggung kesakitan yang kamu rase,mama sanggup...I love u...


Terima Kasih Daun Keladi Ada Masa Datang Lah Lagi

25 comments:

Cik Nur said...

siannyeerr..!
dah bawa ke klinik ke kak..?

are_lin@yu said...

alahai siannya alesya comel ni..moga cpt sembuh ya sayang..

Masya said...

semoga cepat sembuh....

BERT said...

alolo.. moga ccepat smbuh ya sayang... risaukan bila anak kita sakit..

Mrs Velentine said...

semoga cepat sembuh...my wani kena 2 kali hari tue

norhidana miswan said...

mak mana yg tak riso kalu anak nyer tak sihat kan

Nurul Ain Zulkarnaind said...

comel baby

Deqla manjew said...

kesian alesya.. moga cpt smbuh.. mmg la hati mama la yg paling risau kan kalo anak x sht.. huhu

Fieda Rafli said...

adohai..siannya..kalau boleh kita ni sebagai ibu nak rasa nk jer biar kita jer yg tanggung sakit tu kan...tak sanggup tgk anak sakit..moga cepat sembuh ye syg..

wan nurul hezrina abd halim said...

kena cepat2 bawak ke doktor..nnt makan ubat ikut waktu..semoga alishya cepat baik

Hasrina said...

comelnya....semoga cepat sembuhh

Yana Libra said...

moga alesya cepat2 sembuh dan sihat semula!

comelnye gambar ni~ :)

Nastyna said...

aduhaii... cepat sembuh yer dear. Memang tak senang bila anak sakit.

LYAfrina said...

sian alesya..moga dia cpt sembuh..

last year, asya ada naik mcm ni.astu kt klinik ada bg ubat sray dlm mulut.. tp mmg berkesan ubt tu..

**lela..lya mtk maaf sgt..hadiah ga tu x pos lg..lya igt husband lya dh post..rupanya dia tsimpan dlm bonet kereta.. trs x igt.. td lya amik br bru tnmpk.. lya suh dia pos balik..secepat mungkin.

Cik Aini said...

sian si comel Alesya ni..
moga cepat2 sembuh ye Alesya..amin

boni kacak said...

semoga Allah sembuhkan dia ye... amin.. sian dia..

Deq's Qienz said...

aloloo demam pon still leh senyum lagi..bgus sguhh..tadi baca deqla pnya n3 pon monday blues juga la..muahahah

izan mama mia said...

mg alesya comel tuu cpt sembuh..risau kan kalau anak sakit..tido pun tak lena...bahaya tuu sakit cam tuu..

Cho Zila said...

memang sangat susah hatiler kalau anak tak berapa nak sihat.. hati rasa tak tenteram...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la sian sungguh kecik ni..mmg kan kak lela kalo anak xsihat risau usah kater kan...moga alesya cpt2 sihat yer

Nyue said...

sweetnye anak dara mama lela..hehee

Misz Mieza said...

Semoga Alesya cepat sembuh..

Dayana Bahar said...

Senoga alesya crpat sembuh ...

Chic Na said...

semoga alesya sihat selalu. ;)

wan nurul hezrina abd halim said...

dah sembuh ker alisya?mmg kalau sakit susahnyerlah hati..sofia ngan merah kdang2 bersilih ganti dmm sbb duk nersurykan mcm2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Right Reserved © Cute Mama ~ Design By Mama Arina